Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dreams Palm Beach Punta Cana

   Playa Bavaro, Republica Dominicana Vezi locatia pe harta

de la
4118  4077 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.03.2025 - 05.04.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Dreams Palm Beach Punta Cana 5* este amplasat direct pe una dintre cele mai spectaculoase plaje din Republica Dominicana, constructie in stil autohton si distanta de numai 20 minute intre resort si aeroportul din Punta Cana.
Facilitati
Resortul Dreams Palm Beach Punta Cana 5* este pozitionat in interiorul unei gradini vaste. Oaspetii se pot relaxa la una dintre piscinele cu design original, dintre care una are si bazine pentru copii (sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de baie la piscina si pe plaja fara costuri suplimentare) sau in cadrul centrului Spa, lasandu-se rasfatati de un masaj binefacator (contra cost), la sauna sau la baile de aburi.
O echipa de profesionisti se ocupa de copii in Explore Club (3-12 ani). Copiii vor avea parte de activitati distractive pe tot parcursul zilei la locul de joaca, in cadrul concursurilor sportive si la tabara de pe plaja, astfel incat parintii se vor bucura de suficient timp pentru odihna.
Si celor mari le este oferit un program variat de agrement: activitati sportive, cursuri de dans/spaniola, reprezentatii cinematografice pe plaja, spectacole de seara in teatru, o piata saptamanala cu artizanat dominican, Casino (contra cost), precum si un club de noapte cu sport-bar. Adolescentii intre 13-17 ani au la dispozitie Teens Club cu programe de zi si de seara. Rasfatul culinar este garantat de restaurantul principal (bufet), snack-bar, cafenea si 5 restaurante a la carte, cu bucatarie rafinata italiana, franceza, asiatica si mexicana, precum si specialitati grill, peste si fructe de mare. Cele 5 baruri servesc si ele bauturi delicioase.
Contra cost: Proceduri wellness si de infrumusetare la Spa, shopping arcade cu magazine, acces la internet, spalatorie si serviciu medical.
Activitati sportive incluse, in limita disponibilitatilor: stretching, centru fitness cu AC, hobie carts, windsurf, caiac, scufundari in piscina, snorkeling, tenis de masa , volei, boccia, darts, biliard, doua terenuri de tenis (nocturna contra cost). Pentru copii exista in plus trambulina si perete pentru alpinism.
Camere
Hotelul Dreams Palm Beach Punta Cana 5* dispune de:
- Camere Deluxe Tropical, spatioase si mobilate cu bun gust, dotate cu baie cu cada, WC, feohn, conexiune MP3, ventilator de tavan, CD/DVD player, minibar (umplut zilnic cu bere, sucuri, apa), seif, filtru cafea, wireless (contra cost), balcon sau terasa.
- Deluxe Ocean View Preferred Club au o pozitie privilegiata, dispun de aceleasi dotari, dar ofera vedere la mare si urmatoarele facilitati: acces la Preferred Club Lounge cu concierge service, acces gratuit la internet, apertive si bauturi premium in Lounge, zona separata la piscina, minibar extins, serviciu prosoape pe plaja si ziare in camera.
- Deluxe Jacuzzi Ocean View Suites au in plus un jacuzzi si paturi king-size.
- Honeymoon Ocean View Suites dispun de un living separat.
Cele 500 de camere ale elegantului complex sunt repartizate in cladiri de 3 nivele, inconjurate de palmieri care mentin umbra.
Servicii masa
All inclusive.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.