Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Punta Cana Princess All Suites Resort and Spa

   Playa Bavaro, Republica Dominicana Vezi locatia pe harta

de la
4158  4117 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.04.2025 - 04.05.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Punta Cana Princess All Suites Resort & Spa – Adults only este un hotel de 5 stele din Republica Dominicana. Acesta se poate lauda cu o excelenta locatie, intinzadu-se de-a lungul Plajei Bavaro si fiind amplasat la 25 de minute de aeroport. Plajele sale sunt cele mai prestigioase din zona datorita frumusetii si unicitatii peisajului, a calitatii nisipului alb si a apelor cristaline. Un adevarat paradis autentic in Marea Caraibelor! Hotelul este localizat pe coasta estica a insulei, iar Plaja Bavaro este cea mai cunoscuta si bine evaluata plaja din intrega lume. Acesta este renumit pentru pozitionarea convenabila langa plaja, a gradinilor si a camerelor, care face sederea turistilor cat mai placuta si linistita. Distante de la hotel: Higuey: (60 km) – 45 minute; Aeroport: (25 km) – 25 minute; Plaja: suntem chiar pe plaja; Spital: (600 m) – 8 minute; Farmacie: (600 m) – 8 minute; Centru comercial: (600 m) – 8 minute; Statie de taxiuri: (300 m) – 3 minute; Teren de golf apropiat: (300 m) – 3 minute. Distante spre puncte de interes: Basilica de Higuey: 45 minute; Isla Saona: 1 ora; Altos de Chavon: 1 ora; Santo Domingo: 2.15 ore.
Facilitati
Hotelul Punta Cana Princess All Suites Resort & Spa – Adults-Only ofera 5 restaurante, incluzand un bufet all inclusive cu un nivel superior de calitate caracteristic unui hotel de 5*, restaurant Steakhouse, italian, elvetian.
Hotelul include deasemnea un snack bar si alte 3 baruri, unde turistii pot gusta din specialitatile locale. Pentru turistii care prefera luxul si exclusivitatea, hotelul pune la dispozitie Restaurantul Mare Nostrum, localizat pe plaja. Acesta contine o zona de relaxare si o zona unde poti lua masa afara unde te poti bucura de apusul de soare de pe Coasta Punta Cana. Barul Mare Nostrum este deschis 24 de ore pe zi.
Hotelul poate organiza la cerere o cina romantica pe malul marii. Pentru cei care vor sa isi surprinda partenerul pot stabili impreuna cu angajatii hotelului anumite detalii cum ar fi: lumanari, flori si la cerere chiar si muzica romantica.
Turistii au acces la urmatoarele servicii si facilitati:
Servicii incluse:
4 piscine;
5 restaurante si 3 baruri;
Spectacole de entertainment in fiecare seara, in lobby area&shows, in Teatrul Serenata aflat in Caribe Club Princess;
Sala de gimnastica (8 a.m. – 8 p.m.)
Centru Fitness cu jacuzzi si sauna;
Activitati de aerobic organizate in piscina, stretching pe plaja si multe competitii sportive (kayaking in piscina, fotbal, minigolf in piscina, frisbee);
Sporturi de apa nemotorizate (9 a.m. – 5 p.m.): snorkeling, windsurfing;
Lectii introductive de scufundari in piscina (1 lectie pe zi);
Tenis, tir cu arcul si jocuri de masa;
Volei;
Pentanque;
Lectii de merengue;
Mini Spa (9 a.m. – 5 p.m.) cu vedere la plaja cu sauna si jacuzzi;
Cazinoul “Avalon” (aflat in Bavaro Princess) cu serviciu de transport gratuit;
Transport intern;
Wi-Fi in holul hotelului.
Servicii neincluse:
Restaurantele Gourmet “La Cava” si “El Pescador” (Hotelul Caribe Princess);
Facilitati pentru meeting-uri si conventii;
Spa Metamorphosis (pachete speciale disponibile): Dus Vichy, Baie Turceasca, sauna, uscator de par, baie cu hidrojeturi.
Salon de infrumusetare;
Centru medical, doctor disponibil 24 de ore;
Sporturi de apa motorizate: plimbari cu banana, lectii de catamaran, lectii de windsurfing, lectii de scufundari pentru a obtine ceritificat PADI, excursii de snorkeling, excursii cu catamaranul, pescuit in ape adanci.
Zona de shopping: boutique, fotograf, magazin de suveniruri si mini market;
Room service;
Internet in afara zonei hotelului;
Pachete de nunta.

Exceptand serviciile oferite de Hotelul Punta Cana Princess, turistii pot incerca deasemenea serviciile si facilitatile oferite de Hotelul Caribe Club Princess 4* si Hotelul Tropical Princess 4*.
Spa “Metamorphosis” – Princess Caribbean Spa
Hotelurile au zone spatioase destinate unei varietati de zone pentru tratament, Vitality Spa, Gradina Simturilor, sala de gimnastica, sali de aerobic.
Turistii se pot bucura de o atmosfera feerica si pot incerca tratamentele de infrumusetare, piscinele spatioase, hidromasajul, o echipa formata din profesionisti pentru programul si tratamentul individual, sauna, sala de fitness si imprejurimile care sunt luminate natural.
Sanatate si relaxare pentru o vacanta de vis! Senzatii, mister si miresme incantatoare, disponibile pentru ca dumneavoastra sa va puteti relexa intr-un mediu fermecator.
Camere
Hotelul Punta Cana Princess 5* ofera urmatoarele tipuri de camere:
256 Luxury Suites;
14 Romantic Honeymoon Suites;
Deluxe Suites dispun de cada cu jacuzzi in baie, in timp ce Honeymoon Suites sunt perfecte pentru indragostiti si pentru sarbatorirea lunii de miere sau a aniversarilor in Punta Cana. Printre alte lucruri, hotelul ofera o cina gourmet, decoratiuni spectaculoase pentru camera creand o atmosfera calduroasa si romantica, un cos cu fructe, o sticla cu rom, un masaj pe persoana, un mic dejun complet si alte servicii de lux.
Deluxe suites dispun de:
2 paturi sau 1 pat dublu;
Baie cu dus si jacuzzi;
Uscator de par;
Fier si masa de calcat;
Ventilator de tavan;
Cablu TV;
Mini bar (apa, bauturi carbogazoase si bere);
Filtru de cafea;
Aer conditionat;
Balcon;
2 telefoane in camera.
*Capacitate maxima de 4 adulti
Honeymoon Suite dispune de:
1 pat mare;
Zona de zi si jacuzzi;
Baie completa cu dus;
Uscator de par;
Fier si masa de calcat;
Seif;
Ventilator de tavan;
Cablu TV;
Minibar(apa, bauturi carbogazoase, bere);
Filtru de cafea;
Aer conditionat;
Balcon;
2 telefoane in camera.
Servicii exclusive:
Room-service 24 de ore;
Cos cu fructe la sosire;
Check-in si check-out privat.
Avantaje unice:
1 sticla de rom;
20 de minute de masaj (persoana/saptamana);
20 de minute de masaj romantic (cuplu/saptamana);
1 mic dejun in camera (cuplu/saptamana);
1 cina romantica in Restaurantul Punta Cana Princess (cuplu/saptamana);
1 cina gourmet la Restaurantele La Cava sau Pescador (cuplu/saptamana);
Lectii private de merengue si spaniola;
1 geanta de plaja.
Capacitate maxima de 2 adulti in fiecare apartament.
Honey Suites sunt disponibile cu un singur etaj sau cu un etaj si mezanin.
Resortul furnizeaza transport intern pentru a facilita deplasarea turistilor in zona din jurul hotelului.
Servicii masa
All inclusive 24 de ore
5 restaurante si 1 snack bar;
3 baruri cu bauturi nationale si internationale incluse (Brandurile premium nu sunt incluse)
Serviciu de majordom pe plaja (doar pentru bauturi);
Discoteca “Areito”(intrare libera, bauturi nationale incluse inainte de mizeul noptii)
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.