Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Reserve at Paradisus Punta Cana

   Playa Bavaro, Republica Dominicana Vezi locatia pe harta

de la
5425  5364 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.04.2025 - 04.05.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul The Reserve at Paradisus Punta Cana 5* face parte din grupul hotelier Melia si este amplasat direct pe plaja.
Facilitati
Hotelul The Reserve at Paradisus Punta Cana 5* pune la dispozitia turistilor trei restaurante: Gaby Club unde puteti servi cele trei mese, mic-dejun, pranz si cina, Hydro Grill puteti servi pranzul tip snack grill si Vento restaurant cu specific mediteranean. Tipul de masa servit la acest restaurant este cina si se impune o tinuta eleganta.
Hotelul ofera WIFI gratuit la piscina si in zonele publice, VIP lounge pentru check-in, pachete speciale pentru luna de miere, magazin destinat mirilor si persoanelor care sunt in luna de miere, centru medical, servicii de curatenie, teren de golf, terenuri de tenis. Resort-ul dispune de 6 piscine pentru adulti si piscine pentru copii cu tobogane, centru spa foarte luxos dotat cu toate facilitatile, deschis de luni pana duminica de la ora 08:30 - 20:30.
Activitati sportive incluse: sporturi de apa, jogging pe plaja, spinning, aerobic, volei, fotbal, sesiuni zilnice de yoga si Pilates, plimbari cu bicicleta, jocuri de masa, casino si camera de jocuri, in fiecare seara spectacole live.
Camere
Hotelul The Reserve at Paradisus Punta Cana 5* dispune de 132 suite.
- Toate suitele dispune de mobilier din mahon, podele de marmura, aer conditionat individual, terasa sau balcon, cada cu hidromasaj, cabina de dus, dulap dublu pentru haine, fier si masa de calcat, TV LCD, CD si DVD player, filtru de cafea, minibar, internet WIFI, seif, room service 24 ore.
- The reserve one bedroom suite (57 m2) sunt formate dintr-un lounge cu sofa si un dormitor cu pat matrimonial. Acestea sunt localizate intr-o zona exclusiva cu acces privat si noi piscine pentru adulti si copii. Acest tip de suita poate fi conectata cu The reserve one bedroom master suite.
- The reserve one bedroom master suite (82 m2) sunt formate din-un lounge cu sofa, salon pentru servirea mesei, un dormitor cu pat matrimonial sau doua paturi twin.Tipul acesta de suita poate fi conectata cu The reserve one bedroom suite.
The reserve two bedroom master suite (139 m2) este formata din one bedroom master suite conectata cu one bedroom suite.
- The reserve family concierge suite (57 m2) - ofera servicii speciale pentru familii. Ele sunt amplasate intr-o arie separata The Reserve si dispun printre altele de check-in privat, halat de baie, papuci si articole de toaleta pentru copii, precum si de lapte si prajituri delicioase in minibar sau Playstation(la cerere). Pe durata check-in/out-ului familiile primesc un mobil prin care pot contacta oricand concierge-ul.In plus, la sosire copiii primesc un rucsac cu surprize. De asemenea clientii au la dispozitie o alta piscina si un lounge.
- The reserve family concierge one bedroom master suite (82 m2) este formata din lounge cu sofa si pat matrimonial sau doua paturi twin. Aceasta suita poate fi conectata cu tipul de suita family concierge one bedroom suite.
Dimensiunea tipului de camera the reserve family concierge two bedroom master suite este de 130 m2 si dispune de lounge cu sofa, salon pentru servirea mesei si un dormitor cu pat matrimonial. Tipul de suita family concierge one bedroom suite poate fi conectata cu tipul de camera one bedroom master suite.
Servicii masa
All inclusive.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.