Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pegasos Deluxe Beach

de la
1438  1410 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.04.2024 - 07.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Pegasos Deluxe Beach 4* este situat pe coasta de est a insulei Rhodos, pe cea mai frumoasa plaja, la doar 3 km de centrul statiunii Faliraki, la 12 km de orasul Rhodos si la 12 km de aeroport. Locatia sa perfecta si programul de transport regulat, va ofera posibilitatea de a va bucura de viata interesanta a orasului. Acesta a fost construit in anul 1984 si ultima renovare a avut loc in anul 2016-2017.
Facilitati
Hotelul Pegasos Deluxe Beach 4* ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte (grecesc), 2 baruri, piscina exterioara cu apa dulce, centru SPA, mini-market, magazin de bijuterii, magazin de suvenire, sala de conferinte (pana la 150 pers.), parcare, schimb valutar, internet WiFi (in lobby, gratuit), internet corner (contra cost), seif (contra cost), spalatorie (contra cost), portar, medic la solicitare (contra cost).
Relaxare si sport: gratuit: aerobic, aqua aerobic, baschet, bocce, volei pe plaja, tenis de masa, darts, sala TV, animatie (de 6 ori/saptamana).
Contra cost: sauna, jocuri electronice, biliard, sporturi nautice, masaj, teren de tenis cu suprafata dura.
Pentru copii: scaune in restaurant, patut tarc, la solicitare (gratuit), mini-club (4-12 ani), minidiscoteca, bona, la solicitare (contra cost), piscina cu apa dulce (cu tobogan), loc de joaca, olita (la solicitare, gratuit), carucior (la solicitare, gratuit).
Plaja: nisip, plaja intinsa. Intrarea in mare - pe nisip. Plaja este amenajata cu dus, cabine de schimb si rampe din lemn. Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost (pentru turistii Al - gratuit). La piscina: umbrele, sezlonguri, prosoape - gratuit.
Animalele de companie se accepta (in camerele superior room cu vedere la munte, la solicitare, pana la 5 kg). In locurile publice cu animale este interzis.
Camere
Hotelul Pegasos Deluxe Beach 4* are o cladire principala cu 7 nivele (4 lifturi). In total sunt disponibile 396 de camere avand urmatoarele tipuri:
- Superior room (vedere la munte, pat dublu sau 2 paturi separate, suplimentar - pat pliant, max. 3 pers. sau 2+1 pers., 20 mp);
- Superior room (vedere la mare, pat dublu sau 2 paturi separate, suplimentar - canapea, max. 3 sau 2+1 pers., 20 mp);
- Deluxe room (vedere la mare, situate in corpul nou de cladire, pat dublu, suplimentar - canapea, max. 3 sau 2+1 pers., 25 mp);
- Deluxe family suite (suite cu doua dormitoare cu usa, vedere la mare, pat king size, suplimentar - pat single, max. 4 sau 3+1 pers., 35 mp);
- Bungalow suite (amplasate la distanta considerabila de cladirea principala, 2 dormitoare, pat dublu, suplimentar - 2 paturi separate, piscina individuala (10 mp), 4 sau 3+1 pers., 50 mp);
- President suite (amplasate la nivelul 6 in corpul nou de cladire, dormitor si living, pat king size, suplimentar - canapea, 2 bai, jacuzzi pe veranda, max. 4 sau 3+1 pers., 50 mp).
La cerere, in functie de disponibilitate, se ofera camere pentru persoane cu dizabilitati.
Camerele sunt dotate cu: baie cu dus, set cosmetice de baie, foehn, internet WiFi, contra cost, halat si papuci (in Deluxe room sea view si President suite, Deluxe family suite sea view, Bungalow suite) set pentru ceai/cafea (Deluxe room sea view и President suite, Deluxe family suite sea view, Bungalow suite) televizor, telefon, seif, in camera (mecanic sau electronic, contra cost), balcon (sau veranda), schimbarea lenjeriei - de 4 ori/saptamana, curatenie in camera - zilnic, schimbarea prosoapelor - de 3 ori/saptamana, aer conditionat centralizat (control individual, gratuit), pardoseala - parchet laminat (gresie in Bungalow suite, Superior room cu vedere la munte).
Servicii masa
All inclusive.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.