Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Millennium Resort Salalah


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Millennium Resort se afla in orasul Salalah la aproape 3 km de plaja. Localizat la doar 7,7km The Museum of Frankincense Land si la aproape 17,5km Sahalnoot Valley. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Salalah la aproximativ 19,9km distanta.

FACILITATI

Hotelul este situat la aproape 3 km de plaja.
Acest hotel pune la dispozitie 2 restaurante si 1 bar.
Hotelul ofera o piscina si un lazy river.
Bucura-te de salonul de infrumusetare si de spa-ul hotelului care ofera o varietate mare de masaje si tratamente de relaxare si infrumusetare, sauna.
Hotelul pune la dispozitie o sala de fitness complet echipata.
Millennium Resort pune la dispozitie o zona de joaca pentru copii.
Acest hotel ofera 5 sali pentru conferinte si 3 sali pentru evenimente. A
Hotelul ofera 2 restaurante si 1 bar cu specific local sau international. Bauturi reci sau calde pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.
Taybat Restaurant - Este un restaurant cu servire a la carte care ofera bufet pentru mic dejun. Acesta ofera o lume de arome captivante care variaza de la bucatariile occidentale, asiatice si din Orientul Mijlociu. Acesta este deschis intre orele 07:00am - 10:30am pentru micul dejun, 12:30pm - 03:00pm pentru pranz si 06:30pm - 10:30pm pentru cina.
Sky Grill Rooftop Restaurant - Bucurati-va de privelistile uluitoare ale orasului experimentand bucataria autentica din Oman in singurul restaurant de pe acoperis din Salalah. Acesta este deschis pentru pranz de joi pana sambata de la 12:30 pana la 15:00, pentru cina de duminica pana sambata de la 19:00 pana la 22.30.
Zest Cafe - Acest bar ofera zone de relaxare in interior si in aer liber, cu vedere la piscina. Alegeti dintre prajiturile aromate, cafelele sau sucurile oferite de aceast bar. Este deschis zilnic intre orele 10:00am - 01:00am.
Plaja
Plaja cu nisip este la 5 minute de mers cu masina. Hotelul ofera transport gratuit cu autobuzul de 4 ori pe zi. Clubul de pe plaja este deschis de la 10:00 la 18:00.

CAMERE

Millennium Resort ofera 285 de camere, apartamente si vile amenajate elegant - toate oferind privelisti incredibile la oras, la munte si chiar la mare. Toate camerele dispun de: un pat king size/ 2 paturi twin size, aer conditionat, televizor, Wi-Fi, aparat pentru prepararea cafelei sau a ceaiului, uscator de par, 2 sticle cu apa pe zi.

Deluxe Room - Cu o priveliste frumoasa spre orasul Salalah, aceasta camera este perfecta pentru cei care vor sa se relaxeze si sa se bucure de frumusetea locului. Camera are o suprafata de 30m2 si are capacitate maxima de 4 persoane.
Superior Room - Aceasta este o camera spatioasa cu design placut care ofera o suprafata de 32m2 si are capacitate maxima de 4 persoane.
Premium Room - Confortabila si cu un design modern aceasta camera are priveliste la piscina si pune la dispozitie o suprafata de 34m2 si capacitate maxima de 4 persoane.
Executive Room - Este o camera spatioasa cu design elegant care ofera o suprafata de 40m2 si are capacitate maxima de 4 persoane.
One Bedroom Apartament - Apartamentul ofera o suprafata de 65m2 care este decorata elegant si vine echipata cu chicineta, living, seif. Acesta este un apartament potrivit pentru familii avand capacitate maxima de 5 persoane.
One Bedroom Chalet - Aceasta camera ofera accesul direct la o piscina exterioara, un living spatios si o zona de luat masa cu chicineta. Suprafata acestei camere este de 90m2 si are capacitate maxima de 5 persoane.
Two Bedroom Villa - Aceasta vila ofera o suprafata de 115m2 si vine echipata cu bucatarie, o zona spatioasa pentru servirea mesei, living si terasa privata cu vedere la piscina. Aceasta are capacitate maxima de 5 persoane.
Four Bedroom Villa - Aceasta vila se bucura de o arhitectura exterioara ultra-moderna si de un design interior elegant. Aceasta ofera un living spatios, o bucatarie si o piscina privata. Vila ofera o suprafata de 220m2 si are capacitate maxima de 8 persoane.

Servicii masa:
Soft All inclusive: nu se servesc bauturi alcoolice. Sunt incluse bauturi nonalcoolice pe perioada zilei si in timpul meselor.
Mic dejun tip bufet, cina tip bufet sau meniu fix.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.