Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jaz Mirabel Park

de la
911 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.04.2024 - 29.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Jaz Mirabel Park 5* este situat in fermecatoarea, dar in acelasi timp retrasa statiune de la malul Marii Rosii, Nabq Bay, la zece minute de Aeroportul International Sharm El sheikh. Arhitectura sa toscana, eleganta, perfect integrata in peisajul natural desertic al Saharei, asigura o combinatie excelenta cu privelisti magnifice cu vedere la piscina. Jaz Mirabel Park 5*, desi nu are iesire directa la mare, aceasta facandu-se prin hotelul aceluiasi complex, Jaz Mirabel Beach 5*, asigura o vacanta perfecta de neegalat in Egipt.

Facilitati
Hotelul Jaz Mirabel Park 5* ofera urmatoarele facilitati atat pe propriul teritoriu, cat si in tot Complexul Mirabel: centru Spa cu jacuzzi si saune, doua piscine exterioare (una esta incalzita iarna), fitness, tenis (nocturna contra cost), water polo, tenis de masa, baschet, fotbal, volei pe plaja, darts, biliard, terenuri de mini fotbal si volei pe plaja, acces la aqua park cu 5 tobogane pentru adulti si 3 pentru copii, piscina cu apa dulce pentru copii si zona de joaca pentru copii cu supraveghetor, kids club cu supraveghetor, acces la clubul de noapte din Complexul Mirabel.
Activitati: muzica live, spectacole de dansuri traditionale in amfiteatru, facilitati de shopping, Wi-fi gratuit in lobby, centru Spa (masaj, tratamente, Jacuzzi, 2 bai de aburi, 2 saune), 75 magazine in complex, bancomat, centru de scufundari, farmacie, salon de infrumusetare.
Plaja: privata, sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite..
Restaurante si baruri: restaurante a la carte cu specific italian, chinezesc si oriental, snack beach bar, discoteca.
Restaurantul Al Flooka este deschis dimineata, la pranz si seara - serveste mesele sub forma de bufet, cu specific international.
Mazag Lobby Bar - deschis pe terasa
Oasis Pool and Snack Bar - barurile de la piscina, servesc diverse gustari intre mesele principale.
The Beach Bar - barul de pe plaja, unde puteti savura cocktailuri, sucuri sau bauturi alcoolice in timp ce stati relaxati la plaja.

Camere
Jaz Mirabel Park 5* ofera 196 camere confortabile, dintre care 82 de camere superioare (30 mp) si 114 camere familiale deluxe (36 mp).
Toate camerele au vedere la piscina, aer conditionat individual, balcon sau terasa mare cu doua fotolii si o masa.
Fiecare camera are in dotare paturi duble queen size sau doua paturi separate, baie cu WC si dus, TV prin satelit, telefon direct international, mini-bar, uscator de par.

Servicii masa
All inclusive

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.