Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rixos Premium Seagate

de la
2715  2292 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Rixos Premium Seagate 5* este un hotel luxos, deschis pentru oaspetii sai in anul 2016, situat in sudul Peninsulei Sinai, la o distanta de 18 km de Naama Bay, la 25 km de Old Market si 9 km de aeroportul Sharm El Sheikh International Airport. Cu o priveliste impresionanta, hotelul ii asteapta pe turisti cu servicii exceptionale pentru petrecerea unei vacante exotice de neuitat. Pasionatii de snorkeling si scufundari vor fi multumiti de reciful de corali cu pesti. In vara anului 2019 a fost deschisa a doua linie a hotelului - Aquaventure Side cu diverse tipuri de camere (marcate cu cuvantul Aqua), o piscina, un restaurant si baruri.

Facilitati
Hotelul Rixos Premium Seagate 5* are un teritoriu de 253 000 mp si dispune de facilitati precum: 7 piscine exterioare, centru spa cu piscina interioara, salon de infrumusetare, sala de fitness, sali de conferinte, internet wi-fi, terenuri de tenis, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, spectacole de dans, muzica live, tenis, volei pe plaja, polo pe apa, darts sau sah, Aquapark pentru toate varstele. Divertismentul și sportul sunt combinate in activitati special create de personalul hotelului, turistii putandu-se mentine in forma la centrul de fitness, complet echipat.
Pe langa restaurantul pricipal care ii asteapta cu preparate locale si internationale, hotelul mai pune la dispozitia turistilor 8 restaurante a la carte (cu specific frantuzesc, italienesc, chinezesc, libanez, fructe de mare, brazilian, barbeque si japonez - singurul contra cost) unde se pot servi si fructe de mare proaspete si alte specialitati, 9 baruri.
Pentru copii: Rixy Club ofera o multime de alternative de divertisment, programe educative si activitati destinate copiilor cu varsta intre 4 si 12 ani. Rixos Seagate Sharm Rixy Club are un restaurant special pentru copii, piscina cu tobogan, studio de arta, spatiu amenajat special pentru cei mici, mini amfiteatru, cinema. Club separat pentru adolescenti.
Plaja: 320 m lungime, pontom 850m.

Camere
Hotelul Rixos Premium Seagate 5* este format dintr-o cladire principala cu 2 etaje, 23 bungalow-uri si 4 vile, in total cuprinzand 783 de camere, suite si vile cu vedere la mare, la psicina sau la gradina.
Toate camerele sunt dotate balcon sau terasa, baie cu dus, uscator de par, televizor, telefon, minibar, aer conditionat, seif, facilitati pentru prepararea ceaiului sau a cafelei, internet Wi-Fi gratuit, papuci si halat de baie.
Tipuri de camere:
- Superior Room cu vedere la piscina/ gradina (32 m2, min. 1 adult, max. 2 adulti)
- Deluxe Room cu vedere la piscina/ gradina (36 - 40 m2, min. 1 adult, max. 2 adulti + 1 copil / 3 adulti)
- Premium Room cu vedere la piscina/ mare (36 - 40 m2, min. 1 adult, max. 2 adulti + 1 copil / 3 adulti): sunt localizate intr-o cladire separata Premium ce dispune de o piscina speciala pentru turistii cazati in aceste camere.
- Family Room cu vedere la gradina/ piscina (40 - 58 m2, max. 3 adulti + 1 copil / 4 adulti): ofera 2 dormitoare, unul matrimonial si unul cu 2 paturi single.
- Swim Up Room cu vedere la piscina (36 - 40 m2, min. 1 adult, max. 2 adulti + 1 copil / 3 adulti)
- Family Suite cu vedere la gradina/ piscina (64 - 68 m2, max. 3 adulti + 2 copii / 4 adulti): ofera 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, 2 TV-uri.
- Junior Suite cu vedere la piscina/ gradina (53 - 58 m2, min. 1 adult, max. 2 adulti + 2 copii / 3 adulti): ofera un dormitor cu un pat matrimonial sau 2 paturi single si o zona de living cu o canapea.
- Executive Suite cu vedere la piscina (80 m2): ofera un dormitor matrimonial, 2 bai si living separat.
- Presidential Suite cu vedere la piscina/ mare (480 m2): ofera 1 dormitor spatios cu pat matrimonial, 2 living-uri, 2 bai, jacuzzi, dressing, bucatarie separata, balcoane si terasa.
- Superior Villa cu vedere la mare (320 m2): ofera 2 dormitoare, 3 bai, un living spatios si gradina privata cu piscina, dinning, chicineta, majordom.
- Executive Villa cu vedere la mare (360 m2): ofera 3 dormitoare, 4 bai, living spatios, gradina privata cu piscina, dinning, chicineta, majordom.

Servicii masa
Ultra All Inclusive

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.