Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situata chiar la plaja Troulos si la 9 Km de centru orasului Skiathos (Chora) si la 3 km de renumita plaja Koukounaries, vila Zaharo are o priveliste superba catre mare si acces direct la plaja.Plaja Troulos se afla pe coasta sudica a insulei Skiathos si se distinge prin ape cristaline, nisip alb-auriu si vegetatie bogata. Denumirea plajei vine de la insulita aflata chiar in fata golfului si care are forma unei biserici ortodoxe sau Dom cum mai este denumita de localnici (Troulos = Dom). Este o plaja potrivita pentru familii si este o plaja organizata, cu sezlonguri, umbrele de soare, salvamar, taverne si snack baruri cu gustari si racoritoare. Plaja este detinatoare de „Blue Flag” pentru organizare, curatenie si calitatea apei marii, iar peisajele si natura inconjuratoare sunt o incantare pentru cei ce aleg sa isi petreaca zilele de plaja aici. Pe plaja Troulos exista un centru specializat in activitati sportive cu scoala de initiere in sporturile acvatice. De aici se pot inchiria si barci cu motor pentru a explora coasta insulei Skiathos si pentru a petrece o zi speciala pe mare sau pentru a descoperi plajele izolate ale insulei la care se poate ajunge doar pe mare, nefiind accesibile de pe uscat. Iubitorii de miscare si natura pot opta sa faca drumetii pe cararile care duc la plajele Mandraki, Asselinos si celelalte plaje izolate din Nordul insulei.Asa cum ne-au relatat localnicii si turistii romani cazati la Vila Despo aflata tot in zona Troulos, precum si cei care au petrecut cateva zile de vacanta pe plaja Troulos, aceasta parte a insulei are multe influente “britanice” si este considerata de multi una dintre cele mai animate locatii, desigur dupa orasul Skiathos.
Facilitati
Vila Zaharo dispune de un restaurant si snack-bar. Vila are o gradina frumoasa si aer conditionat contra cost.
Camere
Camera dubla standard are o capacitate maxima de cazare de 2 adulti; dispune de TV, aer conditionat (inclus in pretul pachetului), baie, chicineta dotata cu plita, frigider si vesela. Pe langa capacitatea maxima de cazare se poate adauga un patut pentru infant (copil cu varsta mai mica de 2 ani).

Studioul standard poate caza maxim 3 adulti; dispune de TV, aer conditionat (inclus in pretul pachetului), baie, chicineta dotata cu plita, frigider si vesela. Pe langa capacitatea maxima de cazare se poate adauga un patut pentru infant (copil cu varsta mai mica de 2 ani).

Studioul Superior este situat in Corp Lilian si este destinat pentru maxim 3 adulti; are bucatarie complet utilata, TV, aer conditionat si balcon. Pe langa capacitatea maxima de cazare se poate adauga un patut pentru infant (copil cu varsta mai mica de 2 ani).

Apartamentul standard este potrivit pentru maxim 4 adulti; are vedere la mare, TV, aer conditionat (inclus in pretul pachetului), baie, chicineta dotata cu plita, frigider si vesela. Pe langa capacitatea maxima de cazare se poate adauga un patut pentru infant (copil cu varsta mai mica de 2 ani).

Apartamentul Superior este situat in Corp Lilian; are vedere la gradina, bucatarie complet utilata, TV, aer conditionat si balcon. Pe langa capacitatea maxima de cazare se poate adauga un patut pentru infant (copil cu varsta mai mica de 2 ani).
Servicii masa
Fara masa
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.