Hotel Doina

Litoral - Neptun

Intrebari despre oferta? Contacteaza-ne!

021 210 30 18
0249 411 411
Luni-Vineri: 10:00-18:00

Descriere Hotel

Hotelul Doina 3* este situat in zona centrala la 300 metri distanta de plaja, in statiunea Neptun.

Facilitati

Hotel Doina 3* din Neptun dispune de urmatoarele facilitati:
- receptie non stop
- seif pentru valori
- 4 lifturi
- parcare prorie
- camera pentru bagaje
- farmacie
- exchange
- bar cu terasa
- restaurant climatizat
- piscina interioara
Policlinica Doina cu acces direct din hotel, echipata cu aparatura moderna, instalatii de baie, dusuri, mobilier.
Proceduri de tratament: hidroterapie (dus masaj, dus sbacval, gimnastica in apa, bai de plante, aromoterapie, bai de sulf, bai de namol), electroterapie, masaj uscat, microsauna si infrarosii, aerosoli, gimnastica medicala, impachetari cu parafina.
Centrul International de Conferinte Neptun dispune de 4 sali cu capacitati diferite: 2 sali de cate 50 de locuri, o sala de 100 de locuri si o sala de 300 de locuri.
Facilitati: aer conditionat, acustica si sonorizare, sistem integrat pentru traducere simultana cu 300 de casti, videoproiectoare, ecrane mobile, conectare la internet, sistem de panotaj.

Camere

Hotelul Doina 3* ofera camere duble dotate cu televizor, baie cu cabina de dus, aer conditionat, frigider, telefon, acces internet (contra-cost).

Masa

Mic dejun bufet suedez; pranz si cina in sistem meniu fix, cu 3 variante la alegere.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.
Te-ar putea interesa si...

Sara

276 lei / persoana/sejur

- Mic dejun
- Fara TransportTomis

305 lei / persoana/sejur

- Mic dejun
- Fara TransportRecif

407 lei / persoana/sejur

- Mic dejun
- Fara TransportApollo

Preturi la cerereProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00