Hotel Ovicris
Litoral - Eforie Nord

Descriere Hotel

Hotelul Ovicris 2* (fostul Hotel Selena) este situat in apropiere de centrul statiunii, 5 minute de plaja si la 300 m de lacul Techirghiol. Hotelul este renovat in primavara anului 2012.

Facilitati

Hotelul Ovicris 2* detine 200 camere duble si 5 triple, sala de conferinte, bar, terasa, loc de joaca pentru copii si o zona verde destinata relaxarii, internet wi-fi gratuit in lobby.

Camere

Hotelul Ovicris 2* dispune camere duble si triple dotate cu grup sanitar propriu, dus cu cadita, TV+cablu, balcon, minibar, mocheta noua, mobilier nou.

Masa

Masa poate fi servita in restaurantul hotelului, care ofera mai multe variante de meniu pentru mic dejun, pranz si cina.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.
Te-ar putea interesa si...

Fortuna

33 lei / persoana/noapte

- Fara masa
- Fara TransportPetrolul

73 lei / persoana/noapte

- Mic dejun
- Fara TransportAstoria

277 lei / persoana/sejur

- Mic dejun
- Fara TransportApollo

328 lei / persoana/sejur

- Mic dejun
- Fara TransportProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00