Hotel Siret

Litoral - Saturn

Intrebari despre oferta? Contacteaza-ne!

021 210 30 18
0249 411 411
Luni-Vineri: 10:00-18:00

Descriere Hotel

Hotel Siret 3* Saturn se afla in partea de nord a statiunii la aproximativ 100 de metri de plaja. Hotel Saturn 3* a fost renovat recent si reclasificat la 3 stele. Hotel Siret 3* dispune acum, de aer conditionat, iar camerele isi asteapta oaspetii cu mobilier nou. In apropierea hotelului Siret 3* se afla Aqua Park Balada, un parc acvatic cu piscin epentru adulti si copii, sezlonguri si umbrele.

Facilitati

Hotel Siret 3* Saturn dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, bar de zi, terasa, loc de joaca pentru copii, camera de bagaje, aer conditionat, parcare.
Hotel Siret 3* Saturn nu accepta animale de companie.

Camere

Hotel Siret 3* Saturn dispune de 153 camere duble twin dotate cu aer conditionat, TV cablu, baie cu dus, balcon (la camerele situate la etaj).

Masa

Serviciile de masa se acorda in cadrul restaurantului Siret, categoria 3 stele. Micul dejun se va servi in sistem bufet suedz, iar pranzul si cina in sistem autoservire sau fisa cont " a la carte".
Micul dejun este asigurat in sistem bufet pentru un numar minim de 20 persoane.Pana la 20 de persoane, micul dejun se va servi in sistem a la carte.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.
Te-ar putea interesa si...

Cupidon

Preturi la cerereSiret

Preturi la cerereCleopatra

Preturi la cerereSirena

Preturi la cerereProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00