Rezerva acum Hotel Traian

Litoral - Eforie Nord

021.210.30.18
rezervari@oltextur.ro www.oltextur.ro

harta Hotel

informatii despre: Romania

Zona de litoral: Litoralul romanesc al Marii Negre se intinde pe o lungime de 245 Km, din care 82 Km sunt in judetul Constanta, fiind marginita la nord de Capul Midia si la sud de Vama Veche. Pe suprafata dintre cele doua extremitati se intinde o plaja superba cu nisip fin in cea mai mare parte s

citeste tot...

informatii despre: Eforie Nord

Statiunea Eforie Nord a fost infintata in 1894, cand Eforia Spitalelor Civile din Bucuresti a construit aici un sanatoriu balneoclimateric.  Eforie Nord este a doua statiune ca marime si este situata la 14 km de Constanta. In partea de sud-vest se afla lacul Techirghiol cunoscut pentru propie

citeste tot...

Hotel Traian
Litoral - Eforie Nord

Descriere Hotel

Hotel Traian 3*- Eforie Nord este pozitionat in partea de sud a statiunii, langa gara Eforie-Nord, chiar pe varianta spre Mangalia, la 8 kilometri de Techirghiol.
Hotel Traian 3*- Eforie Nord este recunoscut pentru baza sa de tratament amenajata pentru tratarea afectiunilor reumatismale si ale sistemului nervos central.
Plaja se afla la aproximativ 500 de metri de hotel.

Facilitati

Hotel Traian 3*- Eforie Nord dispune de urmatoarele facilitati:
Restaurant modernizat  amplasat in incinta hotelului, avand o capacitate de 300 de locuri, sala de receptii, conferinte si intalniri de afaceri, club.
Internet in toate camerele si in restaurant.
Baza de tratament pe o suprafata de 1540 mp unde se trateaza urmatoarele tipuri de afectiuni:
balneofizical  si recuperare  pentru   400 pacienti/zi cu medic  terapeut specialist,  asistenti   B.F.T. si cuprinde bazin  -  apa naturala din lacul Techirghiol, incalzita si sarata,  cabinete  tratamente, sala  C.F.M.,  aparatura  B.T.L., aparatura  medicala specifica.   Baza de tratament  este  amenajata  pentru  tratarea afectiunilor  reumatismale  degenerative si  inflamatorii, afectiunilor   post-traumatice, neurologice, periferice  si  ale  sistemului  nervos central, afectiunilor   ginecologice, dermatologice, respiratorii.  Tratamentul  beneficiaza de aportul namolului  sapropelic , bioclimatului  marin si  apei sarate a  Lacului  Techirghiol.

Camere

Hotel Traian 3*- Eforie Nord dispune de 220 de camere duble standard, 7 garsoniere si 10 apartamenete dispuse de P+9.
Toate tipurile de camere sunt dotate la standardul de 3 stele. Acestea dispun de balcoane, geamuri termopan, baie proprie modernizata cu cadita dus, gresie si fainta, minibar, aer conditionat, mobilier nou. Podeaua din camere este mochetata recent.

Masa

Mic dejun meniu fix; pranz si cina bonuri valorice.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.
Te-ar putea interesa si...

Fortuna

33 lei / persoana/noapte

- Fara masa
- Fara TransportPetrolul

73 lei / persoana/noapte

- Mic dejun
- Fara TransportAstoria

277 lei / persoana/sejur

- Mic dejun
- Fara TransportApollo

328 lei / persoana/sejur

- Mic dejun
- Fara TransportProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00