Circuit Singapore-Malaezia. Revelion 2020

Intrebari despre oferta? Contacteaza-ne!

021 210 30 18
0249 411 411
Luni-Vineri: 10:00-18:00

Intinerariu

Kuala Lumpur - Malaezia;
Singapore - Singapore

de la 1945 €

Program

SINGAPORE - MALAEZIA

Revelion 2020  intre zgarie-nori, traditii si peisaje exotice
Singapore – Malacca – Kuala Lumpur – Putrajaya

Programul Circuitului

Ziua 1 (27.12): BUCURESTI – DOHA – SINGAPORE    
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 21:30 pentru imbarcare pe cursa companiei Qatar Airways cu destinatia Singapore (schimbarea cursei la Doha).

 Ziua 2 (28.12): SINGAPORE    
Sosire in Singapore la ora 21:15. Transfer si cazare la hotel Rendezvous Singapore 4* (sau similar).

 Ziua 3 (29.12): SINGAPORE – tur de oras                                                                                                                                                 Mic dejun. In prima parte a zilei ne vom bucura de tur panoramic de oras de jumatate de zi impreuna cu insotitorul de grup si ghidul local. Pe parcursul turului de oras vom admira contrastul dintre vechi si nou, dintre Est si Vest. Vom experimenta istoria, cultura si stilul de viata al multi-rasialului Singapore. Vom trece prin districul colonial pentru a vedea Pedang-ul, urmeaza apoi Esplanada si Merlion – un animal mitic jumatate leu, jumatate peste. Urmatoarele opriri vor fi in Little India, Chinatown si Gradina Botanica ce se intinde pe 52 de hectare. Timp liber pentru masa de pranz. Seara se poate merge la Night Safari. Primul din lume, acest tur infatiseaza misterul si drama junglei pe timp de noapte, cu efecte uimitoare. Turul incepe cu o plimbare in partea de nord a orasului Singapore, dupa care urmeaza safari pe o suprafata de 40 de hectare de teren, adiacenta gradinii zoologice. Constand in mare parte din padure neatinsa, in acest loc se afla o multitudine de animale nocturne, vietuind intr-o padure tropicala salbatica – totul in conditii de iluminare artificiala. Cazare la hotel Rendezvous Singapore 4* (sau similar).

Ziua 4 (30.12): SINGAPORE – excursie optionala in Insula Sentosa 
                                                                                                 Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem o plimbare pietonala cu insotitorul de grup in portul maritim. Marina Bay este principala atractie turistica a orasului, locul de promenada a milioane de turisti, scena de desfasurare a unor frumoase jocuri de lumini. De jur imprejurul golfului se ridica cladirile emblematice ale statului Singapore: hotelul-vapor Marina Bay Sands (complex ce se intinde pe aproximativ 50 hectare), Muzeul de Arta si Stiinta (o cladire cu o arhitectura interesanta, o floare cu petale albe), Esplanada (cladire ce are forma fructului durian si care gazduieste mai multe sali de teatru si spectacole), Merlionul (emblema orasului Singapore, numit si «orasul leului»). Optional, urcare pana la etajul 57 al Marina Bay Sands pentru a admira o frumoasa priveliste de 360 grade asupra orasului. Va recomandam si o vizita in paradisul secolului XXI: Gardens by the Bay, natura si civilizatie intr-un singur loc. Imensele gradini (peste 100 hectare) se pot vizita gratuit, existand o taxa de intrare pentru cele doua sere gigant (The Flower Dome – cea mai mare sera din  lume si The Cloud Forest), dar si pentru podul suspendat dintre uriasii «supertree», adevarate gradini verticale ce gazduiesc sute de specii de plante. Dupa amiaza, va propunem o excursie optionala in Insula Sentosa. Ne vom bucura de o plimbare cu telecabina de la Muntele Faber pana in Sentosa. Doritorii pot vizita (contra cost) acvariul ce gazduieste
100.000 exemplare din 800 de specii marine. Excursia se va incheia cu vizionarea  spectaculosului  show  « Wings of  Time », o poveste contemporana proiectata cu lasere pe mare. Este singurul spectacol nocturn pe apa, din intreaga lume, ce foloseste cele mai noi efecte multimedia (proiectii 3D, efecte pirotehnice, fantani robotizate, jeturi de apa gigant). Dupa spectacol, transfer la hotel cu autocarul. Cazare la hotel Rendezvous Singapore 4* (sau similar).

Ziua 5 (31.12): SINGAPORE – excursie optionala in Insula Batam                                                                                                      Mic dejun. Va propunem o excursie optionala in Insula Bantam din Indonezia. Aceasta insula oferta un mediu  contrastant cu cel al metropolei aglomerate Singapore. Insula Batam este o zona comerciala libera, al treilea port de intrare din Indonezia, dupa Jakarta si Bali. Astazi este principalul centru de manufactura si printre putinele aglomerari dezvoltate cu o coerenta urbanistica moderna. Este o destinatie populara pentru vizitatorii din Singapore si Malaezia, datorita diverselor activitati de petrecere a timpului liber (cursuri de golf de prima clasa, cumparaturi duty free, spa-uri, zone de plaja relaxante, bucataria indoneziana cu fructe de mare proaspete). Seara optional cina festiva la un restaurant local.

Ziua 6 (01.01): LA MULTI ANI 2020! SINGAPORE – MALACCA (230 km)    
Mic dejun. Astazi vom pleca cu autocarul catre Malacca, aflat in Malaezia. Este un orasel care a insemnat foarte mult in trecutul tarii. Dupa 100 de ani de sultanat (pe aici a patruns islamul in Asia de Sud-Est), Malacca a fost pe rand colonie portugheza, olandeza si britanica, in jur de 130-150 de ani sub fiecare ocupatie, de unde si influentele felurite. Vom face un tur al orasului admirand Porta de Santiago si Piata Olandei. Masa de pranz este inclusa si o vom servi in Malacca. Seara ne vom caza la hotel Ames 5* (sau similar).

 Ziua 7 (02.01): MALACCA – KUALA LUMPUR (150 km)    
Mic dejun. Plecam din Malacca catre Kuala Lumpur. Vom face un tur panoramic de jumatate de zi impreuna cu ghidul local, in timpul caruia ni se vor dezvalui frumusetea si farmecul minunatului oras, contrastul dintre zgarie-nori si caselecoloniale. Vom admira din exterior: Palatul Regal - resedinta regelui Malaeziei, Muzeul National, Monumentul National al Malaeziei, cladirile superbe din Piata Independentei, precum si celebrele Turnuri Petronas. Emblema Malaeziei - turnurile Pentronas si Menaka KL (turnul de telecomunicatii) se vad de departe noaptea oferind un spectacol mirific. Cazare la hotel Dorsett 4* (sau similar).

Ziua 8 (03.01): KUALA LUMPUR – PESTERILE BATU (excursie optionala)
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala la pesterile Batu, cu temple hinduse sapate in stanci inalte din calcar aflate de 20 km in afara orasului. Vom urca cele 272 de trepte pentru a ajunge la templele hinduse. Statuile si picturile, muzica indiana, mirosul de betisoare parfumate si traditiile atat de speciale fac din Batu Caves un loc de neratat.  Ne intoarcem in Kuala Lumpur. Dupa amiza timp liber pentru cumparaturi, vizite, plimbari. Cazare la hotel Dorsett 4* (sau similar).

 Ziua 9 (04.01): KUALA LUMPUR – GENTING HIGHLANDS (excursie optionala)
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala la Genting Highlands – Las Vegasul Malaeziei.  Aproape de capitala, pe un varf de munte, la 2.000 de metri altitudine se afla cea mai mare statiune din lume, Genting Highlands. Vom ajunge aici cu telecabina numita Genting Skyway, care a fost creata special pentru acesta statiune. La vremea constructiei sale, telecabina avea cel mai lung traseu din  Asia de Sud-Est si era cea mai rapida din lume. Seara ne intoarcem in oras si va propunem excursia optionala “Kuala Lumpur by night” care va include si cina bufet intr-un restaurant local, cu preparate traditionale.  Cazare la hotel Dorsett 4* (sau similar).

 Ziua 10 (05.01): KUALA LUMPUR – PUTRAJAYA – AEROPORT KUALA LUMPUR (70 km)
  Mic dejun. Eliberam camerele la ora 18:00 (late check out inclus) si plecam catre Putrajaya, cel mai nou si modern oras al Malaeziei cu numeroase parculete si canale. Este practic un oras nascut peste noapte pentru ca a luat fiinta la 25 km de capitala Kuala Lumpur, ca urmare a hotararii guvernului de a muta intreaga parte administrativa in acest oras. In inima orasului se afla Dataran Putra, piata centrala din care pornesc ca niste raze mai multe bulevarde. Ea este construita ca o stea cu 11 colturi, reprezentand statele malaeziene existente in 1957, cand tara si-a castigat independenta. Vom pleca apoi catre aeroport, de unde ne vom imbarca pe cursa catre Doha la ora locala 02:15.

Ziua 11 (06.01): DOHA - BUCURESTI 
Sosire in Doha la ora locala 05:15, de unde vom pleca mai departe catre Bucuresti la ora locala 06:55. Sosire in Bucuresti la ora locala 11:15.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR CURSE INTERNATIONALE (ore locale):
27.12: Bucuresti 23:30 – Doha 05:15 (pe 28.12)         durata zborului: 04h45min 28.12:
 Doha 08:15 – Singapore 21:15                                                 durata zborului: 08h00min 06.01: Kuala Lumpur 02:15 - Doha 05:15    durata zborului: 08h00min 06.01: Doha 06:55 - Bucuresti 11:15                    durata zborului: 05h20min


GRUP MINIM:  
25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 50 EURO/ persoana. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 75 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

CONDITII FINANCIARE:  
TERMENE DE PLATA: ⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; ⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;  ⚫ 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
 
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI: ⚫ 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 120 zile - 91 zile inaintea plecarii; ⚫ 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 61 zile inaintea plecarii;  ⚫ 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile - 46 zile inaintea plecarii;  ⚫ 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile - 30 zile inaintea plecarii; ⚫ 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.
 
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatorie
OBSERVATII:  
• DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;  • ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE PENTRU CETATENII ROMANI;  • acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;   • nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie; • clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale; • conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; • persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite); • agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
• tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program. • distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup; • hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;  • pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor; • in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica „fara bani cash” (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii; • persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single; • agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana; • agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor; • in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion; • conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective; • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;  • politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect; • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;  • excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza; • oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna martie 2019; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale; • bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii; • acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa; • in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului; • nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie; • asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua; • prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
 

Nr. Zile : 11 zile
Transport oferit : Avion

tarife standard

Plecari in data

Pret / Persoana

Rezerva

27/12/2019

1945 €

Pentru disponibilitati si alte tipuri de camere, reduceri copii etc, va rugam contactati agentia la numarul 021.210.30.08
Oferta este valabila in perioada mentionata, in limita locurilor disponibile

Servicii incluse

transport cu avionulBucuresti –Singapore si Kuala Lumpur –Bucuresti cu companía Qatar(schimbarea cursei la Doha);•
-8nopti cazare cu mic dejun dupa cum urmeaza: 4nopti in Singapore la hotel Rendezvous Singapore4* (sau similar);
- 1 noapte in Malacca (Melaka) la hotel Ames5* (sau similar),
- 3 nopti in Kuala Lumpur la hotel Dorsett4* superior (sau similar)–late check out inclus;•
- tur panoramic de oras de jumatatede zi in Singapore cu autocar si ghid local;
- tur panoramic de oras de jumatate de zi in Kuala Lumpurcu autocar si ghid local;
- tur panoramic de oras de jumatate de zi in Malacca cu autocar si ghid local si pranz inclus;
- vizitarea orasuluiPutrajaya impreuna cu insotitorul de grup;-
- transferuriaeroport –hotel –aeroport;•transport cu autocarul conform itinerariului;
- insotitor roman de grup;•taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);

Servicii neincluse

- asigurarea medicala de calatorie (optionala);
•asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
•bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30USD/persoana –se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
•excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
•bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
•cina de Revelion (optionala), tarif informativ 150 Euro/persoana (informatii detaliate despre aceasta cina vor fi furnizata cel mai tarziucu 30 de zile inainte de plecare).

Program

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.