Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Oferte Borovets Bulgaria

Anul acesta va invitam sa vizitati statiunea de schi Borovets din Bulgaria, pentru care Oltextur are cateva oferte foarte avantajoase! Fiind una dintre cele mai vechi statiuni din Bulgaria, Borovets a avut suficient timp la dispozitie sa se dezvolte si sa ajunge in ziua de azi cea mai moderna statiune montana din intreaga tara, motiv pentru care merita din plin sa cautati si alegeti pentru un concediu reusit oferte Borovets care sa va rasfete si ofere tot ce au mai frumos muntii bulgariei de oferit. In vacanta de aici puteti lua lectii de schi si snowboard da casunteti printre cei neinitiat sa...

Citeste mai mult

Oferte Borovets Bulgaria


Anul acesta va invitam sa vizitati statiunea de schi Borovets din Bulgaria, pentru care Oltextur are cateva oferte foarte avantajoase! Fiind una dintre cele mai vechi statiuni din Bulgaria, Borovets a avut suficient timp la dispozitie sa se dezvolte si sa ajunge in ziua de azi cea mai moderna statiune montana din intreaga tara, motiv pentru care merita din plin sa cautati si alegeti pentru un concediu reusit oferte Borovets care sa va rasfete si ofere tot ce au mai frumos muntii bulgariei de oferit. In vacanta de aici puteti lua lectii de schi si snowboard da casunteti printre cei neinitiat sau printre cei ce doresc sa isi imbunatateasca tehnicile, va puteti bucura de partii (statiunea are in total 50 de km de partie), telecabina, telescaune, teleschiuri, gondola, Muntii Rila cu traseele sale si multe multe restaurante, hoteluri de lux si cafenele pentru a va relaxa si odihni la finalul zilelor pline si vesele.
Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 26 hoteluri

Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Alpin 4 este situat la 20 m de centrul statiunii Borovets si la 500 m de gondola Acesta a fost renovat in anul 2010 Turistii cu varsta cuprinsa intre 2 si 1199 ani sunt considerati copii FacilitatiFacilitati generale restaurant lobby . . .

Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Bor 3 este situat in centrul vechi al statiunii la 600 m de gondola Este primul hotel construit in Borovets anul 1961 si a fost renovat ultima data in anul 2016 partea cu hotelul si in anul 2015 partea cu restaurantul Descrierea hotelului a . . .

Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Borovets Gardens Aparthotel 3 se afla la 400 metri de centrul statiunii Borovets si la 400 de metri de gondola Acesta a fost construit in anul 2009 Descrierea hotelului a fost actualizata pentru sezonul de iarna 20192020 Turistii cu varsta cuprinsa . . .

Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Borovets Hills 5 este situat la 100 metri de partia de schi Yastrebets 3 si la 5 km de centrul statiunii Hotelul a fost construit in anul 2008 si renovat ultima data in anul 2018 Descrierea hotelului a fost actualizata pentru sezonul de iar . . .

Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Breza 3 este situat in centrul statiunii Borovets la 50 metri de gondola la 100 metri de cea mai apropiata pista de schi si la 100 metri de cea mai apropiata partie pentru schi de noapte Turistii cu varsta intre 3 - 1299 ani sunt considerati . . .

Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Ela 3 este localizat la 50 metri de centrul statiunii si la 50 metri de gondola Acesta a fost renovat in anul 2012 Descrierea hotelului a fost actualizata pentru sezonul de iarna 20192020 Turistii cu varsta cuprinsa intre 4 si 1199 ani sun . . .

Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Euphoria Club Hotel Spa 4 este situat la 25 km de centrul statiunii Borovets si la 35 km de gondola Acesta a fost construit in anul 2011 Turistii cu varsta cuprinsa intre 2 - 1199 ani sunt considerati copii Sejur minim 3 nopti in perioada 28122019 . . .

Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Festa Chamkoria 4 este situat la 12 km de centrul statiunii si la 12 km de gondola Hotelul a fost renovat in anul 2009 Turistii cu varsta cuprinsa intre 3 - 1299 ani sunt considerati copii FacilitatiFacilitati generale restaurant bufet

Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Flora Complex 4 este localizat in centrul statiunii Borovets la doar 50 m de gondola Acesta a fost construit in anul 2005 Turistii cu varsta cuprinsa intre 2 si 1199 ani sunt considerati copiiFacilitatiFACILITATI GENERALE restaurant lobby bar

Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Flora Residence 2 se afla la 150 metri de centrul statiunii si la 150 metri gondola Acesta a fost construit in anul 2007 si renovat in anul 2014 Descrierea hotelului a fost actualizata pentru sezonul de iarna 20192020 Turistii cu varsta cuprinsa in . . .

Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Ice Angels 4 se afla in centrul statiunii Borovets la 150 metri de gondola si la 10 metri de telescaun Acesta a fost construit in anul 2005 Turistii cu varsta cuprinsa intre 6 si 1199 ani sunt considerati copii FacilitatiFacilitati generale

Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Iceberg 4 se afla la 200 de metri de centrul statiunii si la 150 de metri de gondola Hotelul a fost construit in anul 2008 Descrierea hotelului a fost actualizata pentru sezonul de iarna 20172018FacilitatiFacilitati generale restaurant . . .

Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Iglika Palace 4 este situat la 100 metri de centrul statiunii Borovets la doar 100 metri de gondola Hotelul a fost renovat in anul 2021 Turistii cu varsta cuprinsa intre 2 si 1199 ani sunt considerati copiiFacilitatiFACILITATI GENERALE seif . . .

Borovets, Bulgaria

Not defined Borovets