Despre noi

Agentia Oltextur a luat fiinta in anul 1992, ca succesor al fostului Oficiu Judetean de Turism Olt, din pasiunea pentru turism si din oportunitatile oferite de acest domeniu, o data cu deschiderea granitelor. 

Activitatea de baza, in primii ani, a fost turismul intern si circuitele de grup cu autocarul in Europa. De-a lungul timpului, agentia s-a dezvoltat, ajungand lider de piata in Slatina si in regiunea Olteniei. Firma Oltextur SRL a castigat mai multe premii de merit, din partea partenerilor si a Camerei de Comert. 

Din anul 2009, am deschis un punct de lucru si in Bucuresti. Doi ani acesta a functionat in Sos. Stefan cel Mare, iar de la inceputul anului 2011 agentia isi desfasoara activitatea in sediul din Bd. Nicolae Balcescu. 

Principiile care ne-au calauzit pe un drum de peste 20 de ani sunt seriozitatea, promptitudinea, respectul fata de clienti si parteneri, profesionalismul si dorinta de dezvoltare. Avem grija sa alegem pentru turistii nostri cei mai buni furnizori de servicii, atat din tara, cat si din strainatate. Relatiile noastre contractuale cu partenerii se bazeaza pe colaborari de lunga durata, reciproc avantajoase, cu tarife negociate in urma volumelor mari de vanzari astfel ca Dvs, turistul ce alege sa beneficieze de serviciile agentiei noastre, sa aiba parte de o vacanta reusita si de asistenta turistica prompta si de calitate, oriunde s-ar afla. 

Alegem sa investim constant in afacerea noastra, pentru ca cele mai importante lucruri pentru noi sunt calitatea serviciilor pe care le oferim si satisfactia clientilor. Agentii nostri de turism au studii superioarare in domeniu si beneficiaza de pregatire continua, ei vizitand destinatiile pe care le avem in oferta in fiecare an, pentru ca Dvs sa puteti beneficia de informatii corecte si complete. Din portofiul nostru de clienti, peste jumatate revin in fiecare an, ca urmare a serviciilor satisfacatoare de care au avut parte.

 Viziunea, misiunea, valorile 

Viziunea companiei noastre este sa ajutam clientii sa-si rezerve vacanta potrivita preferintelor si bugetului lor si sa economiseasca timp si bani cu ajutorul serviciilor noastre de consultanta, bazate pe experienta. 

Misiunea noastra este sa oferim consultanta de calitate, prin pregatirea continua a agentilor nostri si o oferta variata, actualizata in timp real prin investititia permanenta in dezvoltarea website-ului, ce functioneaza ca un comparator de oferte intre cei mai de incredere parteneri de pe piata, selectati in urma unei colaborari indelungate.

Valorile dupa care ne ghidam sunt seriozitatea, promptitudinea, flexibilitatea, disponibilitatea si profesionalismul.

Suntem seriosi - ne asumam ceea ce spunem si dam informatii corecte, astfel incat sa ne facem meseria cu placere si sa nu avem reclamatii.

Suntem prompti - incercam sa raspundem cat mai repede solicitarilor, adica in aceeasi zi in care le primim.

Suntem flexibili - doriti sa aflati o anumita informatie, de care nu sunteti sigur ca este actualizata sau pe care nu o gasiti pe Internet? Ne dam peste cap sa o obtinem.

Exista un detaliu important pentru vacanta Dvs ? Ne asiguram ca facem toate eforturile ca mesajul Dvs sa ajunga la destinatar si sa primiti ce e important pentru Dvs in timpul vacantei.

Va doriti servicii personalizate? Utilizam toate sursele noastre pentru a gasi rezerva serviciile pe care doriti sa le rezervam.

Suntem disponibili - ne puteti gasi oricand aveti nevoie de noi, puteti tine legatura exact cu agentul care s-a ocupat de rezervarea Dvs si va cunoaste istoricul. In acest fel, nu veti vorbi cu un operator call-center, ci veti discuta exact cu persoana care va poate ajuta sa rezolvati problema.

Suntem profesionisti – suntem capabili sa va oferim consultanta de calitate pentru ca agentii nostri viziteaza in fiecare an destinatiile pe care le avem in oferta, solicitam feedback clientilor dupa intoarcerea din vacanta, pentru a afla detalii noi despre destinatii si hoteluri, participam periodic la prezentari in domeniu si la cursuri de specialitate.