Despre noi

Agentia OLTEXTUR este o afacere de familie, ajunsa deja la a doua generatie si a luat fiinta in anul 1992, ca succesor al fostului Oficiu Judetean de Turism Olt (OJT), din pasiunea pentru turism si din oportunitatile oferite de acest domeniu, o data cu deschiderea granitelor. Numele ales este un acronim de la "OLT Excursii Turistice" si nu am optat pentru un rebranding cu nume international, deoarece suntem mandri de originile noastre si vrem sa lasam numele sa spuna povestea.

Activitatea de baza, in primii ani, a fost turismul intern si circuitele de grup cu autocarul in Europa. De-a lungul timpului, agentia s-a dezvoltat, ajungand lider de piata in Slatina si in regiunea Olteniei, iar portofoliul nostru de oferte cuprinde in prezent vacante charter in Turcia, Grecia, Spania, Egipt si Tunisia, vacante individuale in Romania, Bulgaria si Grecia, circuite cu avionul (inclusiv destinatii indepartate) si vacante personalizate in Europa si destinatii exotice.

In anul 2009, in plina criza economica, o data cu decizia de a extinde afacerea in cadrul familiei, am deschis un punct de lucru si in Bucuresti. Doi ani acesta a functionat in Sos. Stefan cel Mare, iar de la inceputul anului 2011 agentia isi desfasoara activitatea in sediul din Bd. Nicolae Balcescu. 

Principiile care ne-au calauzit pe un drum de aproape 30 de ani sunt seriozitatea, promptitudinea, respectul fata de clienti si parteneri, profesionalismul si dorinta de dezvoltare. Avem grija sa alegem pentru turistii nostri cei mai buni furnizori de servicii, atat din tara, cat si din strainatate. Relatiile noastre contractuale cu partenerii se bazeaza pe colaborari de lunga durata, reciproc avantajoase, cu tarife negociate in urma volumelor mari de vanzari astfel ca Dvs, calatorul ce alege sa beneficieze de serviciile agentiei noastre, sa aiba parte de o vacanta reusita si de asistenta turistica prompta si de calitate, oriunde s-ar afla. Mai ales in acest an de pandemie, fatidicul 2020, am reevaluat parteneriatele cu furnizorii nostri si am decis sa mergem mai departe numai cu aceia care au fost corecti si au actionat impreuna cu noi in spiritul satisfacerii dorintelor clientilor.

Alegem sa investim constant in afacerea noastra, pentru ca cele mai importante lucruri pentru noi sunt calitatea serviciilor pe care le oferim si satisfactia clientilor. Agentii nostri de turism au studii superioarare in domeniu si beneficiaza de pregatire continua, ei vizitand destinatiile pe care le avem in oferta in fiecare an, pentru ca Dvs sa puteti beneficia de informatii corecte si complete. Apropos, stiati ca agentii de turism sunt categoria din Romania care calatoreste cel mai mult, dupa Europarlamentari?

Din portofoliul nostru de clienti, peste jumatate revin in fiecare an, ca urmare a serviciilor satisfacatoare de care au avut parte, iar unii dintre ei sunt clientii nostri de 10 sau chiar 20 de ani. Povestesc chiar ei, in testimoniale.

 Viziunea, misiunea, valorile 

Viziunea companiei noastre este sa ajutam clientii sa-si rezerve vacanta potrivita preferintelor si bugetului lor si sa economiseasca timp si bani cu ajutorul serviciilor noastre de consultanta, bazate pe experienta. 

Misiunea noastra este sa oferim consultanta de calitate, prin pregatirea continua a agentilor nostri si o oferta variata, actualizata in timp real prin investititia permanenta in dezvoltarea website-ului, ce functioneaza ca un comparator de oferte intre cei mai de incredere parteneri de pe piata, selectati in urma unei colaborari indelungate. In plus, experienta dobandita in perioada pandemiei ne-a aratat cat de importanta si apreciata este o consultanta din partea unui profesionist, intr-o perioada atat de incerta si imprevizibila.

Valorile dupa care ne ghidam sunt seriozitatea, promptitudinea, flexibilitatea, disponibilitatea si profesionalismul.

Suntem seriosi - ne asumam ceea ce spunem si dam informatii corecte, astfel incat sa ne facem meseria cu placere si sa nu avem reclamatii.

Suntem prompti - incercam sa raspundem cat mai repede solicitarilor, adica in aceeasi zi in care le primim.

Suntem flexibili - doriti sa aflati o anumita informatie, de care nu sunteti sigur ca este actualizata sau pe care nu o gasiti pe Internet? Ne dam peste cap sa o obtinem.

Exista un detaliu important pentru vacanta Dvs ? Ne asiguram ca facem toate eforturile ca mesajul Dvs sa ajunga la destinatar si sa primiti ce e important pentru Dvs in timpul vacantei.

Va doriti servicii personalizate? Utilizam toate resursele noastre pentru a gasi rezerva serviciile pe care doriti sa le rezervam.

Suntem disponibili - ne puteti gasi oricand aveti nevoie de noi, puteti tine legatura exact cu agentul care s-a ocupat de rezervarea Dvs si va cunoaste istoricul. In acest fel, nu veti vorbi cu un operator call-center, ci veti discuta exact cu persoana care va poate ajuta sa rezolvati problema.

Suntem profesionisti – suntem capabili sa va oferim consultanta de calitate pentru ca agentii nostri viziteaza in fiecare an destinatiile pe care le avem in oferta, solicitam feedback clientilor dupa intoarcerea din vacanta, pentru a afla detalii noi despre destinatii si hoteluri, participam periodic la prezentari in domeniu si la cursuri de specialitate.