Asigurari de calatorie

Stimati clienti,

Va oferim posibilitatea incheierii unei polite facultative de calatorie prin intermediul asiguratorului Mondial Assistance. Va rugam sa ne trimiteti pe email cererea Dvs pentru oferta de asigurari din lista de mai jos.

Produsele disponibile sunt:

Pachet TRAVEL:
Pachetul include următoarele servicii: asigurarea costurilor de stornare pentru anularea calatoriei (fransiza 10%), costuri de spitalizare şi accident, intreruperea calatoriei, costuri suplimentare, sosirea cu întârziere la locul unde se efectuează concediul.

Pachet STORNO:
Pachetul include următoarele servicii: asigurarea costurilor de stornare pentru anularea calatoriei (fara fransiza) şi sosirea cu întârziere la locul unde se efectuează concediul.

Pachet CLASIC:
Pachetul include următoarele servicii: costuri de spitalizare, costuri suplimentare, asigurarea bagajelor de călătorie, accident şi asigurarea de răspundere civilă privată, intreruperea calatoriei, sosirea cu intarziere la locul unde se efectueaza concediul.

Pachet PREMIUM:
Pachetul include următoarele servicii: întreruperea călătoriei, costuri de spitalizare, costuri suplimentare, sosirea cu întârziere la locul unde se efectuează concediul, asigurarea bagajelor de de călătorie, accident şi asigurarea de răspundere civilă privată.

Pachet WINTER SPORTS:
Pachetul include următoarele servicii: întreruperea călătoriei, costuri de spitalizare, costuri suplimentare, sosirea cu întârziere la locul unde se efectuează concediul, asigurarea bagajelor de de călătorie, accident şi asigurarea de răspundere civilă privată şi asigurarea de ski.

Suntem încântați să vă confirmăm oficial că produsele Mondial de asigurare vor include în categoria evenimentelor asigurate Covid-19.

Astfel începând din 09.07.2020, excluderea referitoare la pandemie nu se va aplica produselor care includ următoarele acoperiri :

Protecția Covid-19: Extindere pentru Acoperirea Storno

Daca persoana asigurată se îmbolnăvește sau este plasată în carantină din cauza suspicionării de îmbolnăvire cu Covid-19 și din acest motiv este obligată să anuleze călătoria planificată, asigurătorul va rambursa costurile de anulare.

Este considerat de asemenea motiv de anulare îmbolnăvirea cu Covid-19 a soțului/soției/sau a unei rude de gradul întâi care nu călătorește, dacă viața acestei persoane este pusă în pericol și necesită terapie intensivă în spital.

Protecția Covid-19 în timpul călătoriei: Extindere pentru Protecția medicală, Întreruperea călătoriei și Călătoria de întoarcere în regim special

Daca asiguratul se îmbolnăvește cu Covid-19 în timpul călătoriei, va beneficia de protecție medicală completă, conform asigurării medicale internaționale inclusă în pachetul achiziționat. Protecția medicală include asistență de urgență 24/7 precum și acoperirea costurilor medicale.

În cazul îmbolnăvirii sau a suspicionării îmbolnăvirii cu Covid-19 sunt de asemenea asigurate Întreruperea călătoriei, precum și Călătoria de întoarcere în regim special, dacă dispozițiile autorităților locale sunt respectate și dacă pachetul de asigurare achiziționat include aceste protecții.

În situația în care persoana asigurată este înștiințată pe durata călătoriei că soția/soțul sau o rudă de gradul întâi s-a îmbolnăvit și viața îi este pusă în pericol ca urmare a infectării cu Covid-19, vom acorda sprijin pentru organizarea călătoriei de întoarcere și vom rambursa costurile aferente acestei călătorii. Sunt incluse comisioanele de modificare a rezervărilor și serviciile de călătorie rezervate și nefolosite.

Asigurarea are aplicabilitate și preia costurile cauzate de sosirea cu întârziere la destinația de vacanță sau de întoarcerea întârziată din călătorie, dacă persoanei aflate în călătorie îi este refuzată îmbarcarea ca urmare a suspicionării îmbolnăvirii cu Covid-19.

Notă importantă: Alertele de călătorie, teama de a călători și neglijența gravă rămân excluderi.

Pandemia și epidemia continuă să fie listate ca excluderi în Condițiile Generale de Asigurare (CGA).

De exemplu, dacă o călătorie este anulată de tur operator din cauza Covid-19, acest eveniment este exclus din acoperirea asigurării.

Următoarele evenimente rămân de asemenea excluse din acoperire:
-călătoria în țări/zone pentru care autoritățile au emis alerte de călătorie.
-teama de a călători;
-refuzul de a respecta sau de a se conforma regulilor și reglementărilor în vigoare la destinația de călătorie;
-neglijența gravă și infectarea deliberată cu Covid-19.

Puteti sa ne solicitati oferte pentru aceste asigurari pe email la adresa rezervari@oltextur.ro.