Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Voucher Cadou

VOUCHER CADOU OLTEXTUR

REGULAMENT DE ACHIZIȚIONARE ȘI UTILIZARE

Voucherul cadou Oltextur este un inscris emis de Oltextur SRL. Acesta da dreptul titularului (persoana inscrisa pe voucher) sa utilizeze o anumita suma pentru achizitionarea produselor turistice din portofoliul agentiei (pachete de vacanta, circuite, cazari individuale, bilete de avion, asigurari medicale etc).
Achizitionarea voucherului cadou se poate efectua atat online, pe site-ul www.oltextur.ro cat si in agentiile din Bucuresti si Slatina.
Valoarea voucherului cadou este la cerere, in functie de solicitarea persoanei care-l achizitioneaza.
Utilizarea voucherului cadou poate fi facuta de catre titularul acestuia, pe baza cartii de identitate, sau de o terta persoana desemnata in scris de acesta, prin completarea si semnarea unei cereri.
Titularul nu are dreptul sa revendice suma inscrisa pe voucher.
Termenul de valabilitate este nelimitat, fapt ce presupune efectuarea rezervarii fara restrictii cu privire la data calatoriei sau la data rezervarii.
Voucherul cadou poate fi folosit la o singura achizitie. In cazul in care valoarea achizitiei este mai mare decat valoarea voucherului, titularul va achita diferenta. In cazul in care valoarea voucherului este mai mica decat valoarea achizitiei, agentia nu este obligata sa ramburseze titularului diferenta.
Rezervarea poate fi facuta in alta moneda decat cea inscrisa pe voucher, cu respectarea cursului de schimb valutar valabil la data efectuarii rezervarii (curs BNR+2%).
Voucherul nu se poate utiliza pentru biletele de avion low-cost.