Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie

Vezi mai mult

Categorii


Oferte Delta Dunarii Romania

Delta Dunării, situată în partea de sud-est a României, este una dintre cele mai mari și bine conservate delte de apă dulce din Europa. Iată o scurtă descriere și câteva dintre principalele atracții:Delta Dunării este o zonă vastă de biodiversitate, cu peste 4.000 de specii de plante și animale. Este o rețea complexă de brațe, canale, lacuri și stufărișuri, oferind un habitat esențial pentru păsări migratoare și specii piscicole.

Citeste mai mult

Oferte Delta Dunarii Romania


**Atracții:**
1. **Observarea Păsărilor:** Delta Dunării este un paradis pentru iubitorii de păsări, găzduind peste 300 de specii de păsări, inclusiv pelicani, cormorani și lebede.

2. **Croaziere cu Barca:** Plimbările cu barca prin canalele deltei oferă o experiență unică, permițând vizitatorilor să exploreze frumusețea naturală și să surprindă imagini cu habitatele sălbatice.

3. **Safari Fotografic:** Delta Dunării este un loc excelent pentru fotografiile de natură, oferind peisaje captivante și o varietate impresionantă de viețuitoare sălbatice.

4. **Pescaj și Pescuit:** Delta este bogată în specii piscicole, iar pescarii pot experimenta pescuitul tradițional sau sportiv în mediul sălbatic.

5. **Rezervații Naturale:** Există mai multe rezervații naturale în zonă, precum Rezervația Biosferei Delta Dunării, unde se pot observa habitate specifice și specii rare de plante și animale.

Delta Dunării este o destinație perfectă pentru cei care apreciază natura sălbatică, ecoturismul și liniștea peisajelor unice.
Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 37 hoteluri

Maliuc, Romania Vezi locatia pe harta
Craciun Romania 2023

Pensiunea Aqua Villa 4 este situata pe Bratul Sulina la Mila 26 in inima Deltei Dunarii Intinsa pe o suprafata de 3000 mp este formata din trei corpuri si incearca sa ofere clientilor experiente uniceFacilitatiPensiunea Aqua Villa 4 ofera oaspetilor . . .

Mahmudia, Romania Vezi locatia pe harta
Craciun Romania 2023
Sulina, Romania Vezi locatia pe harta
Craciun Romania 2023

Pensiunea Casa Pescarilor este la 10 minute de mers pe jos fata de plaja in SulinaFacilitatiPensiunea Casa Pescarilor fosta Casa Sibiana pune la dispozitie un restaurant bar lounge comun si o gradina la o zona de plaja privata receptie cu program non . . .

Mahmudia, Romania Vezi locatia pe harta
Craciun Romania 2023

Pensiunea Casa Teo situata in Delta Dunarii pe malul drept al bratului Sf Gheorghe la numai 29 km de municipiul Tulcea in localitatea Mahmudia Drumul judetean DJ 222C va duce pana in parcarea pensiunii Casa TeoDescriere camere Casa Teo dispune de 21 . . .

Delta Dunarii, Romania Vezi locatia pe harta
Craciun Romania 2023

Pensiunea Casa Dintre Salcii se afla in Uzlina fiind inconjurata de Delta Dunarii si accesibila numai cu barcaFacilitatiPensiunea Casa Dintre Salcii are o capacitate de 40 de locuri la care se adauga 30 de locuri la terasa si doua foisoare la malul a . . .

Crisan, Romania Vezi locatia pe harta

Cherhana Resort este o pensiune de 5 margarete asezata central cu un design specific Deltei Cherhana Resort este amplasat in Crisan o comuna din judetul Tulcea avand peste 7 km intindere Pozitionarea este extrem de avantajoasa intrucat permite accesu . . .

Tulcea, Romania Vezi locatia pe harta

Hotel City 3 este situat in partea centrala a localitatii Tulcea la 850 m de Piata Mircea cel Batran si de Primaria TulceaFacilitatiHotel City 3 pune la dispizitia turistilor excursii organizate in Delta Dunarii un restaurant cu o capacitate de 400 d . . .

Uzlina, Romania Vezi locatia pe harta
Craciun Romania 2023

Complexul Cormoran Uzlina 3 este situat in inima Deltei in localitatea Uzlina pe bratul Sf Gheorghe Uzlina ese afla pe o insula de 7 km lungime si 3 km latimeDesi constructia complexului a fost inceputa inca din anul 1994 prin darea in folsinta a une . . .

Nufaru, Romania Vezi locatia pe harta
Craciun Romania 2023

Complexul Turistic Steaua Apelor este situat la poarta de intrare in Delta Dunarii pe malul bratului Sf Gheorghe la doar 12 km distanta de Tulcea in localitatea Nufaru pe soseaua Tulcea Murighiol Conditiile de circulatie sunt excelente pe acest drum . . .

Sfantu Gheorghe -Tulcea, Romania Vezi locatia pe harta
Craciun Romania 2023

Pensiunea Delta Marina este situata pe malul miniportului pentru ambarcatiuni de agrement de la Sfantu Gheorghe cu vederea spre Dunare beneficiind de o priveliste incantatoare Complexul Delta Marina este cel mai nou complex turistic din Sfantu Gheor . . .

Crisan, Romania Vezi locatia pe harta
Craciun Romania 2023
Crisan, Romania Vezi locatia pe harta
Craciun Romania 2023

Complex Danube Delta Resort 4 inaugurat in iunie 2010 este singura locatie turistica din Delta Dunarii premiata la Gala FashionTV Tourism Awards primind distinctia Cel mai fashion hotel din Delta Dunarii FacilitatiComplexul Danube Delta Resort 4 est . . .

Crisan, Romania Vezi locatia pe harta
Craciun Romania 2023

Delta Boutique Carmen Silva Resort este format din 2 pensiuni clasificate la 5 margarete ce apartin aceluiasi complex si este situat pe Bratul Sulina in CrisanFacilitatiDelta Boutique Carmen Silva Resort dispune de urmatoarele facilitati piscina pe . . .

Sulina, Romania Vezi locatia pe harta
Craciun Romania 2023

Pensiunea Delta Miraj 3 este situata chiar pe malul Dunarii in localitatea Sulina FacilitatiPensiunea Delta Miraj 3 ofera restaurant terasa bar piscina in aer liber sala de conferinta internet loc de joaca pentru copii ATV transport cu barcaauto Ani . . .

Sulina, Romania Vezi locatia pe harta
Craciun Romania 2023

Hotel Delta Palace este situat pe faleza orasului Sulina pe malul drept al Dunarii FacilitatiHotelul dispune de restaurant terasa bar sala de fitness sauna 2 sali de conferinte biliard tenis de masa transfer Tulcea Hotelul are de 210 de locuri de ca . . .