Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Oferte Ski Bulgaria Bulgaria

Bulgaria este cunoscută pentru stațiunile sale montane excelente, potrivite pentru iubitorii de sporturi de iarnă. Iată câteva dintre cele mai populare stațiuni de schi din Bulgaria:1. **Borovets:**   - **Descriere:** Stațiunea cea mai veche și mai mare din Bulgaria, Borovets se află la poalele Munților Rila.   - **Atractii:** Pârtii variate pentru toate nivelele de experiență, facilități pentru schi și snowboard, atmosferă vibrantă de noapte.2. **Bansko:**   - **Descriere:**...

Citeste mai mult

Oferte Ski Bulgaria Bulgaria


Bulgaria este cunoscută pentru stațiunile sale montane excelente, potrivite pentru iubitorii de sporturi de iarnă. Iată câteva dintre cele mai populare stațiuni de schi din Bulgaria:

1. **Borovets:**
   - **Descriere:** Stațiunea cea mai veche și mai mare din Bulgaria, Borovets se află la poalele Munților Rila.
   - **Atractii:** Pârtii variate pentru toate nivelele de experiență, facilități pentru schi și snowboard, atmosferă vibrantă de noapte.

2. **Bansko:**
   - **Descriere:** Situată în Munții Pirin, Bansko oferă o combinație de tradiție și facilități moderne.
   - **Atractii:** Pârtii lungi și variate, un centru istoric bine conservat, restaurante tradiționale și viață de noapte animată.

3. **Pamporovo:**
   - **Descriere:** Aflată în Munții Rhodope, Pamporovo este cunoscută pentru condițiile bune de schi și soarele generos.
   - **Atractii:** Pârtii potrivite pentru începători și intermediari, parcuri pentru snowboard, activități recreative.

4. **Vitosha (Sofia):**
   - **Descriere:** Stațiunea de schi Vitosha este situată în apropierea capitalei Sofia, oferind acces ușor la sporturile de iarnă.
   - **Atractii:** Pârtii într-un cadru natural unic, facilități de schi și snowboard, proximitate față de capitală.

Aceste stațiuni de schi din Bulgaria sunt apreciate atât de către turiștii locali, cât și de cei internaționali, datorită pârtiilor bine întreținute, atmosferei prietenoase și opțiunilor variate pentru diferite nivele de abilități în schi sau snowboard.
Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 141 hoteluri

Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta

3 Mountains Boutique Hotel este situat la 10 km de Gondola din Bansko A fost construit in 2011 are o cladire cu 4 etaje 3 lifturi 42 de unitati de cazareFacilitati3 Mountains Boutique Hotel dispune de receptie seif gratuit schimb valutar Wi-Fi in zo . . .

Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descrierea hotelului a fost actualizata pentru sezonul de iarna 20192020 Hotelul 7 Pool Spa Apartments 3 este situat la 360 m de telegondola si la 15 km de centrul orasului Bansko Acesta a fost construit in anul 2018 Turistii cu varsta c . . .

Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Adeona Ski Spa 3 se afla la 500 metri de centrul orasului Bansko si la 700 metri de telegondola Acesta a fost construit in anul 2009 Turistii cu varsta cuprinsa intre 4 si 1399 ani sunt considerati copii Sejur minim 5 nopti in perioada 28 . . .

Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul All Seasons Club 4 se afla la 1 km de centrul orasului Bansko si la 1 km de telegondola Hotelul a fost renovat in anul 2012 Descrierea hotelului a fost actualizata pentru sezonul de iarna 20192020 Turistii cu varsta cuprinsa intre 2 si 119 . . .

Borovets, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Alpin 4 este situat la 20 m de centrul statiunii Borovets si la 500 m de gondola Acesta a fost renovat in anul 2010 Turistii cu varsta cuprinsa intre 2 si 1199 ani sunt considerati copii FacilitatiFacilitati generale restaurant lobby . . .

Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Amira Boutique 5 se afla la 2 km de centrul orasului Bansko si la 200 de metri de gondola Hotelul a fost construit in anul 2015 Descrierea hotelului a fost actualizata pentru sezonul de iarna 20192020 Turistii cu varsta cuprinsa intre 6 si . . .

Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Aparthotel Grand Montana 2 este situat la 300 m de gondola si la 15 km de centrul statiunii Bansko Acesta a fost construit in anul 2008 Descrierea hotelului a fost actualizata pentru sezonul de iarna 20182019 Turistii cu varsta cuprinsa intre 0 si . . .

Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Aspen Aparthotel 2 se afla la 1 km de centrul statiunii si la 150 de metri de telegondola Acesta a fost construit in anul 2009 si renovat in anul 2016 Turistii cu varsta cuprinsa intre 0 si 1199 ani sunt considerati copii Sejur minim 5 nopti in pe . . .

Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Complexul Aspen Golf Ski Spa 3 se afla la 12 km de centrul orasului Bansko la 10 km de gondola Hotelul Aspen Resort a fost construit in 2007 Turistii cu varsta cuprinsa intre 6 si 1199 ani sunt considerati copii Sejur minim 3 nopti in perioada 28 . . .

Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Astera 4 se afla la 1 km de centrul orasului Bansko si la 200 metri de gondola Acesta a fost renovat in anul 2011 Descrierea hotelului a fost actualizata pentru sezonul de iarna 20192020 Turistii cu varsta cuprinsa intre 3 si 1299 ani sunt . . .

Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Balkan Jewel Resort 4 se afla la 15 km de gondola din Bansko Acesta a fost construit in anul 2005 Turistii cu varsta cuprinsa intre 5 si 1199 ani sunt considerati copiiFacilitatiFACILITATI GENERALE restaurant restaurant a la carte lob . . .

Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Bansko 4 se afla la 14 km de gondola si la 350 metri de centrul orasului Bansko Hotelul a fost construit in anul 2004 si renovat in anul 2011 Turistii cu varsta cuprinsa intre 2 si 1199 ani sunt considerati copii FacilitatiHotelul Bansko 4 d . . .

Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Bansko SPA Holidays 4 se afla la 1 km de centrul orasului Bansko si de gondola Acesta a fost renovat in anul 2017 Turistii cu varsta cuprinsa intre 0 - 1399 ani sunt considerati copii FacilitatiFacilitati generale seif contra cost roo . . .

Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Hotelul Bellevue Residence Spa 4 este localizat la 200 m de telecabina si 700 m de centrul statiunii Hotelul Bellevue Residence Spa a fost construit in anul 2005FacilitatiHotelul Bellevue Residence Spa 4 are sala de conferinte internet restaurant . . .

Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Belmont Aparthotel 2 se afla la 2 km de centrul orasului Bansko si la 600 metri de gondola Hotelul a fost construit in anul 2005 si renovat ultima data in anul 2016 Descrierea hotelului a fost actualizata pentru sezonul de iarna 20192020 Turistii c . . .