Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Oferte Bucovina Romania

Oferte Bucovina Romania

Oferte Bucovina Romania


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 44 hoteluri

Gura Humorului, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Toaca Bellevue 4 este situat in apropiere de renumitul Voronet pe cel mai inalt platou a orasului Gura Humorului cu vedere panoramica asupra imprejurimilor si a partiei de ski FacilitatiHotelul Toaca Bellevue 4 va ofera cazare si servicii de . . .

Frasin, Romania Vezi locatia pe harta

Pensiunea Inima Bucovinei clasificata la 4 margarete este situata in comuna Frasin Judetul Suceava intr-un cadru mirific de langa liziera unei paduriPensiunea este construita pe un teren de 22000 mpFACILITATI- cazare in 10 camere duble si 1 apartamen . . .

Voronet, Romania Vezi locatia pe harta

Peniunea Popasul Domnesc 4 margarete se afla situata in apropierea Manastirii VoronetFACILITATI- cazare in 8 camere duble 2 triple 1 mini-aparatament- 1 sala de conferinte- centru SPA piscina jacuzzi sauna uscata sauna umeda sala fitness masaj- resta . . .

Gura Humorului, Romania Vezi locatia pe harta

Pensiunea La Roata clasificata la 3 margarete este situata in Gura Humorului la doar 300 m de drumul european E576 Pensiunea La Roata este un muzeu al satului in miniatura 5 case taranesti Vasile Anastasia Zenovia Elisabeta si Dumitru avand o vechim . . .

Vama, Romania Vezi locatia pe harta

Pensiunea Casa Alba clasificata la 4 margarete din Vama este situata la liziera padurii in apropiere de drumul europeanFACILITATI- 64 locuri de cazare- restaurant cu specific bucovenesc- salon vanatoresc- semineu in living de 70 locuri- sala de confe . . .

Gura Humorului, Romania Vezi locatia pe harta

Pensiunea Voronet clasificata la 3 margarete se afla asezata la intrarea in Voronet la 2km de Gura Humorului pe drumul ce duce spre Partia Soimul Parcul de aventuri si o piscina interioara sunt la 1 km distanta FACILITATI - cazare in 13 camere duble . . .

Sucevita, Romania

Pensiunea este un loc minunat pentru petrecerea timpului liberFOREST ECVESTRU PARK reprezinta o buna modalitate de petrecere a timpului liber Vizitarea parcului va va oferi posibilitatea să descoperiti caii de sport Westfalen sau Holsteiner

Gura Humorului, Romania Vezi locatia pe harta

La Conac in Bucovina 4 este deschis din 05062020 o locatie cu arhitectura exterioara ce respecta elemente din stilul bucovinean insa odata ce ai pasit in conac te intimpina o atmosfera calda eleganta si primitoare cu elemente de design modern imbinat . . .

Vama, Romania Vezi locatia pe harta

Pensiunea La Bucovineanca 4 este situata in satul Stramtura la 60 km de SuceavaFacilitatiPensiunea La Bucovineanca 4 dispune de 40 de locuri in 15 camere single duble camere confort cu canapea extensibila suite cu un dormitor apartamente cu 2 dormito . . .

Fundu Moldovei, Romania Vezi locatia pe harta

Pensiunea La Moara clasificata la 4 margarete deosebita prin arhitectura traditional roamneasca se afla situata in Fundu Moldovei intr-un peisaj de vis FACILITATI - cazare in 23 locuri de cazare dispuse in 6 camere duble 1 camera tripla si 2 aparta . . .

Fundu Moldovei, Romania Vezi locatia pe harta

Pensiunea Casa Baciu clasificata la 5 margarete este situata in Pojorata din Fundu Moldovei judetul Suceava FACILITATI - cazare in 6 camere - restaurant cu o capacitate de 60 de locuri - crama - teren de sport - loc de joaca pentru copii - sau . . .

Voronet, Romania Vezi locatia pe harta

El Quatro 4 a fost proiectat si realizat dupa un concept de Boutique Hotel avand dotari moderne dispuse armonios pentru a creea o atmosfera calda familiara oferind clientilor sai servicii de calitate Acestea se completeaza cu farmecul inegalabil si l . . .

Gura Humorului, Romania Vezi locatia pe harta

Pensiunea Carmen Silvae 3 se afla la mijlocul distantei intre centrul statiunii Gura Humorului si Manastirea Voronet si la numai 1 km distanta de partia de schi SoimulFacilitatiPensiunea carmen Silvae 3 dispune de restaurantincalzire centrala foisor . . .

Gura Humorului, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Ramona 3 situat la 800 m de centrul orasului Gura Humorului intr-o zona linistita in apropierea paduriiFacilitatiHotel Ramona 3 dispune de sala de mic dejun si o sala multifunctionala bar sala de conferinte restaurant cu pana la 80 de locuri . . .

Gura Humorului, Romania Vezi locatia pe harta

Pensiunea Roua Voronetului clsificata la 4 margarete este situata in localitatea Voronet la 35 km de orasul Gura Humorului si la doar 15 km de Manastirea Voronet In imediata apropiere a pensiunii Roua Voronetului gasim Parcul de divertismnet Arinis s . . .