Alezzi Beach Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Alezzi Beach Resort 3* este cel mai nou ansamblu rezidential din Mamaia Nord, locuintele sunt gandite astfel incat toate apartamentele, indiferent de pozitia lor, sa aiba vedere directa la mare si sa se adapteze nevoilor oricarei persoane, date fiind diversitatea dispunerii si finisajele executate. Toate acestea permit oaspetilor sa se bucure de un mediu placut si confortabil de viata.
Facilitati
Alezzi Beach Resort 3* ofera urmatoarele facilitati: acces gratuit la SPA, sala de fitness, zone de beauty, parcare privata, loc de joaca, piscina exterioara pentru adulti si copii, market, farmacie, 4 restaurante, cafenea, gelaterie.
Camere
Alezzi Beach Resort 3* dispune de apartamente situate in faza 1 cu terasa si vedere spre mare si apartamente situate in faza 2 cu vedere directa la mare si terasa oferind urmatoarele tipuri:
- Studio xl (faza 2) suprafata 49 mp, vedere directa la mare;
- Apartament cu 2 camere (faza 2), suprafata 62 mp, terasa cu vedere directa la mare;
- Apartament cu 2 camere xl (faza 2), suprafata 69 mp, terasa cu vedere directa la mare;
- Apartament cu 3 camere (faza 1), suprafata 85.53 mp, terasa cu vedere directa la mare;
- Apartament cu 3 camere (faza 2), suprafata 91 mp, cu vedere directa la mare.
Acestea sunt dotate cu: aer conditionat, bai utilate cu obiecte sanitare, parchet.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.