Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Delfin 2* este situat in partea de sud a statiunii Mamaia. Hotelul a fost renovat partial in anii 2017 - 2018 si se afla la 50 metri de plaja. 
Facilitati
Hotel Delfin 2* Mamaia ofera turistilor: parcare contra cost, bar de zi.
Accesul animalelor de companie nu este permis.
Camere
Hotelul Delfin 2* are 4 etaje si dispune de 290 locuri de cazare in camere duble.
Dotari camere: aer conditionat, TV/cablu TV, minibar, baie dotata cu dus, geam termopan, nu toate camerele au balcon. Pentru camerele cu balcon se percepe o taxa la receptie, in functie de disponibilitate.
Camerele duble executive, complet renovate, cu mobilier nou.
FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
CAMERA STANDARD DUBLA SI TWIN
-2 adulti si 1 copil 0-9.99 ani - beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii 0-9.99 ani - primul copil beneficiaza de cazare gratuita, al 2-lea copil achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.
- 2 adulti si 1 copil 10-13.99 ani achita 50% din valoarea unui loc, si beneficiaza de pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii, (primul copil 0-9.99 ani si al 2-lea copil 10-13.99 ani), primul beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, al 2-lea copil 10-13.99 aniachita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii (10-13.99 ani)- primul copil achita 20% din valoarea unui loc fara pat suplimentar, al 2- lea copil achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar
- al 3-lea adult achita valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.
CAMERA EXECUTIVE DUBLA, TWIN si DUBLA PLUS
-2 adulti si 1 copil 0-4.99 ani - beneficiaza de cazare gratuita in cameradubla executive, fara pat
suplimentar
-2 adulti si un copil 0-9.99 ani,beneficiaza de cazare gratuita, doar in camera executive twin fara pat suplimentar
- 2 adulti si 1 copil (10-13.99 ani ) achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar (doar incamera dubla PLUS)
-2 adulti si 2 copii,(primul copil 0-9.99 ani si al 2- lea copil 10-13.99 ani), primul beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar (doar incamera dubla PLUS)
- 2 adulti si 2 copii (10 - 13.99 ani) -primul copil achita 20% din valoarea unui loc de cazare, al 2-lea copil achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar (doar incamera dubla PLUS)
-peste 14 ani sau al 3-lea adult achita 80% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar (doar incamera dubla PLUS)
- camera single - 80% din pretul camerei.
Servicii masa
Masa se poate servi la terasa Monte Carlo in sistem bonuri valorice.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.