Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Dunarea 3* se afla in sudul statiunii Mamaia, la 50 metri de plaja, langa parcul acvatic Aqua Magic. Hotelul este recent renovat.
Facilitati
Hotelul Dunarea 3* are bar cu terasa, seif, parcare privata contra cost in limita locurilor existente, internet wi-fi gratuit.
Nu se accepta animale de companie.
Camere
Hotelul Dunarea 3* are urmatoarele tipuri de camere: Apartamentul mobilat cu un living (canapea extensibila) si dormitor (pat matrimonial: 1.80/1.90), 2 televizoare LCD, aer conditionat, racitor, doua grupuri sanitare, doua balcoane, usi cu acces pe baza de cartela, uscator de par, seif si telefon. Recomandam cazarea a 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil. Nu se accepta cazarea in regim single. Facilitati copii: gratuit.
Camera dubla cu pat matrimonial: 60 de camere cu pat matrimonial (dimensiune: 1.40/1.90) dotate cu aer condiţionat, TV LCD, racitor, grup sanitar, mobilier nou, usa cu acces pe baza de cartela, uscator de par, seif si telefon. Se pot caza maximum 2 adulti, fara copii. In cazul in care se vor prezenta la receptie mai mult de 2 persoane NU se va efectua cazarea, raspunderea revenind in totalitate beneficiarului. Nu se accepta pat suplimentar in acest tip de camera. Nu se accepta cazarea in regim single. Nu se accepta cazarea cu copii.
Camera dubla cu paturi separate: 61 de camere cu doua paturi (dimensiune: 0.90/1.90) dotate cu aer conditionat, TV LCD, racitor, grup sanitar, mobilier nou, usa cu acces pe baza de cartela, uscator de par, seif si telefon. Nu se accepta cazarea in regim single. Se permite cazarea numai pentru: 2 adulti + 1 copil (max 10 ani) gratuit, 2 adulti + 2 copii = un copil intre 0-10 ani are gratuitate iar pentru al doilea copil cu varsta intre 0-15 ani se achita pat pliant obligatoriu. Cazarea in plat pliant se face pana la varsta de 15 ani. Copii cu varsta de 15 ani impliniti sau mai mari de 15 ani sunt considerati adulti si vor achita tariful intreg.
Servicii masa
Masa se poate servi la restaurant Aurora sau Azur in sistem bonuri valorice.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.