Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Holiday Olimp 3* este situat in cea mai cunoscuta statiune a litoralului romanesc, Neptun-Olimp. Pozitionat intr-o zona plina de verdeata, la aproximativ 300 de metri de mare, Holiday Olimp este una dintre cele mai cautate unitati de cazare din Neptun-Olimp.
Facilitati
Holiday Olimp 3* dispune de urmatoarele facilitati:
- aer conditionat;
- internet WI-FI;
- restaurant;
- terasa;
- piscina
Camere
Holiday Olimp dispune de 37 de camere duble si 4 apartamente.
Camerele duble sunt repartizate la etajele 1, 2 si 3.
Toate camerele dispun de : terasa. grup sanitar propriu, minibar, TV LCD-cablu tv, telefon, internet wireless, aer conditionat, pat dublu.
Apartamentele dispun de: terasa, bucatarie, grup sanitar propriu, minibar, TV LCD-cablu tv, telefon, internet wireles, aer conditionat, pat dublu + canapea extensibila.
Servicii masa
Servirea mesei se poate face la restaurantul amplasat in incinta hotelului
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.