Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Select 2* este situat in partea sudica a statiunii, la 20 metri de plaja, pe faleza. Hotelul a fost renovat complet in 2013.
Facilitati
Hotelul Select 2* pune la dispozitia turistilor restaurant, pizzerie, terasa, sala de conferinta, seif la receptie, parcare proprie.
Camere
Hotelul Select 2* are 4 etaje, ofera 204 camere duble si garsoniere. Camerele duble sunt prevazute cu aer conditionat, balcon, minibar, baie proprie, TV LCD cu cablu. Hotelul dispune atat de camere cu pat matrimonial, cat si de camere duble cu 2 paturi. Garsonierele sunt mai spatioase decat camerele duble, si sunt dotate cu pat matrimonial si un pat suplimentar pentru a 3-a persoana, aer conditionat, balcon, minifrigider, baie proprie, TV LCD cu cablu. Apartamentele sunt decomandate si compuse din 2 camere, dotate cu 2 bai.
FACILITATI COPII:
- 2 adulti si 1 copil 0-13.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii 0-13.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, iar pentru al 2-lea copil se achita taxa de utilitati in valoare de 35 lei/zi sau daca se solicita pat suplimentar, achita 50% din valoarea unui loc.
- 2 adulti si 1 copil 14-17.99 ani, copilul este considerat adult si achita contravaloarea unui loc, si beneficiaza de pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii (0-13.99 ani + 14-17.99 ani) - primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, iar pentru al 2-lea copil se achita contravaloarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii 14-17.99 ani: fiecare copil contravaloarea unui loc, si beneficiaza de un singur pat suplimentar in camera dubla mare.
- al 3-lea adult achita contravaloarea unui loc, si beneficiaza de pat suplimentar in camera dubla mare.
- Patul suplimentar pentru copiii cu varsta pana la 13.99 ani, este 50% din valoarea unui loc si se poate amplasa doar in camere duble mari.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.