Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Stefania 3* este situat in centrul statiunii Costinesti, la 200 metri de plaja.
Facilitati
Hotel Stefania 3* Costinesti dispune de urmatoarele facilitati: restaurant cu terasa acoperita, sala de conferinte (videoproiector, ecran de proiectie, flip-chart, markere, scaune dotate cu masute de scris, aer conditionat, Wi-Fi), trezirea clientilor la solicitare, primirea si trimiterea mesajelor si a corespondentei pentru clienti, informatii privind orarul mijloacelor de transport, informatii turistice si culturale, informatii meteo, oferirea de materiale de promovare si informare turistica, obtinerea legaturilor telefonice, Wi-Fi in zona receptiei, fier de calcat si masa de calcat, pastrarea bagajelor, pastrarea obiectelor uitate ale turistilor, servicii cu plata: servicii telefonice locale, interurbane, internationale, serviciu fax, fotocopiere documente format A4, inchiriere de pat suplimentar, organizare de banchete, receptii, nunti, petreceri private, parcare privata (in limita locurilor disponibile).
Camere
Hotel Stefania 3* Costinesti beneficiaza de 190 locuri cazare distribuite in: Hotel 3*-40 camere duble cu dotari de 4*, Hostel 3*-10 camere duble cu dotari de 3*, Hostel 3*-41 camere duble si 3 apartamente cu dotari de 3* (Hotel pentru tineret). Camerele hotelului de 3* dispun de dotari superioare: au o suprafata de 24 mp, sunt complet mochetate, mobilate modern, dispun de aer conditionat, televizor, frigider, telefon, internet, vedere spre est (etajele superioare au vedere la mare), balcon, baie utilata la standarde moderne, uscator de par. Camerele hostelului de 3* au o dimensiune de 18 mp, sunt complet mochetate, sunt dotate cu televizor, telefon si frigider, au balcon si baie proprie complet utilata. O parte din camerele hostelului au disponibil aer conditionat.
FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
- Primul copil cu varsta intre 0-9 ani, beneficiaza de gratuitate la masa si cazare in functie de planul tarifar ales de cei doi adulti platitori (nu se ofera pat suplimentar);
- Pentru al doilea copil cu varsta intre 0-9 ani, se va achita 50% din valoarea serviciilor de masa conform pachetului ales de adult. Nu se percep taxe suplimentare pentru cazare daca acestia nu solicita pat suplimentar;
- Copiii intre 9-14 ani vor achita 50% din valoarea serviciilor de masa alese de catre adulti. Nu se percep taxe suplimentare pentru cazare daca acestia nu solicita pat suplimentar;
- Copiii peste 14 ani sunt considerati adulti si vor achita serviciile de masa integral. Acestia vor achita patul suplimentar care este obligatoriu.
Servicii masa
Restaurant propriu, mic dejun, pranz si cina sistem bonuri valorice.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.