Bradet Ensana Health Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Bradet Ensana Health Spa 4*, a fost complet renovat in 2014, fiind situat in centrul statiunii Sovata, langa hotelurile Faget si Danubius.
Facilitati
Hotel Bradet Ensana Health Spa 4* dispune de urmatoarele facilitati:
- restaurant
- parcare cu plata
- bar de zi
- terasa
- internet
- sala de conferinte capacitate de 500 de locuri
- spalatorie, curatatorie
- acces la Danubius Health Spa Resort 4*(bazine cu apa dulce si sarata, jacuzzi, sauna, masaj)
- baza de tratament a hotelului Danubius Spa  Resort 4* si baza de la Lacul Ursu: balneo si hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, pneumologie, dermatologie, fototerapie, ginecologie, fizioterapie.
Nota: Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Camere
Hotel Bradet Ensana Health Spa 4* dispune de: 
- 88 camere duble
-  5 apartamente
Camera Deluxe
Dimensiunile camerei: 26 m2/max. 2 + 1 adulţi
69 de camere duble confortabile şi spaţioase, cu vedere spre pădure:
Cameră cu pat dublu sau două paturi lipite, noptieră cu lampă de noapte, dulap pentru haine încorporat, birou, scaune cu măsuţă laterală, oglindă de perete cu TV led încorporat (cablu cu canale radio), oglindă de dimensiune completă, telefon, minifrigider cu minibar, seif cameră, aer condiţionat controlat individual, Wi-Fi, balcon.
Baie în cameră cu cadă/duş sau cabină de duş, toaletă, chiuvetă, oglindă, oglindă pentru machiaj, uscător de păr, telefon, prosoape de spa, halat de baie şi articole de toaletă gratuite.

Camera Deluxe Plus
Dimensiunile camerei: 26 m2/max. 2 + 1 adulţi
19 de camere duble confortabile şi spaţioase, cu vedere spre lac:
Cameră cu pat dublu sau două paturi lipite, noptieră cu lampă de noapte, dulap pentru haine încorporat, birou, scaune cu măsuţă laterală, oglindă de perete cu TV led încorporat (cablu cu canale radio), oglindă de dimensiune completă, telefon, minifrigider cu minibar, seif cameră, facilităţi pentru ceai şi cafea, aer condiţionat controlat individual, Wi-Fi, balcon.
Baie în cameră cu cadă/duş sau cabină de duş, toaletă, chiuvetă, oglindă, oglindă pentru machiaj, uscător de păr, telefon, prosoape de spa, halat de baie şi articole de toaletă gratuite.
Camerele conectate şi patul suplimentar sunt disponibile la cerere.

Apartament Deluxe
Dimensiunile camerei: 50 m2/max. 2 + 2 adulţi

5 apartamente exclusive şi de lux, cu zone separate pentru locuit şi dormit, cu vedere la lac sau la pădure:
Dormitor cu pat dublu, noptieră cu lampă de noapte, closet, birou, oglindă de perete cu TV led încorporat (cablu cu canale radio), telefon, ferestre din podea până în tavan, balcon.
Cameră de zi cu zonă de canapea confortabilă, fotolii şi măsuţe laterale, dulap pentru haine incastrat, birou, oglindă de perete cu TV led încorporat (cablu cu canale radio), telefon, oglindă de lungime completă, minifrigider cu minibar, seif în cameră, facilităţi pentru ceai şi cafea, aer condiţionat controlat individual, Wi-Fi, ferestre din podea până în tavan, balcon sau terasă.
Baie în cameră cu cadă/duş şi cabină de duş separată, toaletă separată, chiuvetă, oglindă, oglindă pentru machiaj, uscător de păr, prosoape de spa, papuci de baie, halat de baie şi articole de toaletă gratuite.
Camerele conectate şi patul suplimentar sunt disponibile la cerere.
Servicii masa
Masa se serveste in restaurantul Magnolia.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.