Central


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Central 3* este situat in mijlocul superbului parc din centrul orasului Calimanesti, cu acces direct din drumul European E 81, pe malul drept al Oltului. A fost complet renovat in anul 2012, pastrandu-se arhitectura originala a vechiului amplasament. La ora actuala se poate considera ca Hotelul Central 3* are cea mai moderna baza de tratament din zona.
Facilitati
Hotel Central 3* ofera turistilor:
- restaurant
- terasa
- bar de zi
- teren de fotbal
- spalatorie, curatatorie (contra cost)
- biblioteca
- seif
- parcare
- piscina exterioara cu apa geotermala, dotata cu tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă (contra cost)
- piscina interioara cu apa geotermala (contra cost)
- jacuzzi
- sauna
- galvanizare simpla, bai galvanice patru celulare, ionogalvanizare, curenti diadinamici, curenti interferentiali, magnetoterapie, ultrasunete, unde scurte, terapie infrarosu cu lampa solux, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, bai sulfuroase, bai cu bule bioxid de carbon, bai plante, dus subacval, afuziuni, impachetari parafina, aerosol, injectii intramusculare cu ape minerale.
Afectiuni care se trateaza: afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate.
Camere
Hotelul Central 3* este dotat cu lift:
- 105 camere duble twin/matrimoniale
- 40 camere single
CAMERA DUBLA
- TV/cablu tv
- frigider
- telefon
- baie cu cabina dus
Servicii masa
Masa se poate servi in sistem card valoric sau meniu fix.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.