Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Ambianta Hotelului Complex Balnear Expro 3* din Bazna este deosebita, putand satisface cele mai exigente gusturi, oferta fiind diversificata, de la turismul de sanatate la cel de afaceri, toate acestea alaturi de o bogata oferta de odihna si agrement. Complexul Balnear Expro 3* se afla in Bazna pe dealul Chiciura, la 600 m altitudine, in partea de nord-est a statiunii.
Facilitati
Complexul Balnear Expro 3* dispune de baza de tratament care cuprinde cabinete de kinetoterapie, electroterapie, parafina, masaj, dus scotian, impachetari cu namol, bai galvanice. Se asigura tratamentul bolilor reumatice, ginecologice, stari postoperatorii, terapii naturiste, fizioterapie, ORL, aromoterapie, homeoterapie, refloxoterapie. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Camere
Complexul Balnear Expro 3* dispune de 62 locuri de cazare, repartizate în 6 camere single, 18 camere duble şi 7 apartamente. Hotelul dispune de 6 camere duble cu pat matrimonial dotate cu baie cu cada, televizor, telefon, radio, minibar, dispuse pe două etaje. Iar 18 camere dispuse pe trei nivele pot fi cazate si in regim single. Camerele mansardă dispun de aer condiţionat şi baie cu dus. Apartamentele în numar de 7 sunt dispuse pe fiecare nivel şi dispun de un dormitor, living, hol, baie, televizor, telefon, radio, minibar. Apartamentele mansarda dispun de un spatiu generos, aer conditionat şi baie cu dus.
Servicii masa
Complexul Balnear Expro 3* acorda in unitatea restaurant Expro, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.