Imparatul Romanilor


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Imparatul Romanilor 4* este cel mai vechi hotel din Romania situat in centrul istoric al Sibiului, la 170 de metri de Muzeul National Brukenthal si 500 de metri de Muzeul de Istorie Naturala.
Facilitati
Imparatul Romanilor 4* receptie 24/7, piscina interioara cu jacuzzi, sauna, masaj si sala de sport, sala de conferinte, piscina, jacuzzi, masaj si sala de fitness, sala de conferinte, lobby spatios, acces wireless la reteaua internet, restaurant, serviciu de concierge. Parcare publica la o locatie in apropiere (nu este posibila rezervarea) se aplica taxe. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Camere
Imparatul Romanilor 4* are 152 locuri de cazare, 81 de camere dotate cu baie proprie, cablu TV, telefon, minibar: 1 apartament prezidential, 9 apartamente, 30 camere twin, 19 garsoniere, 14 camere duble, 8 camere single.
Single room -acces gratuit la internet wireless, aer conditionat, TV, minibar. Poate avea vedere la curtea interioara sau vedere stradala.
Duble room -poate avea pat matrimonial sau 2 paturi twin, acces gratuit la internet wireless, aer conditionat, TV, minibar. Poate avea vedere la curtea interioara sau vedere stradala.
Apartament - dispune de un dormitor si un living, acces gratuit la internet wireless, aer conditionat, TV, minibar. Poate avea vedere la curtea interioara sau vedere stradala.
Garsoniera - acces gratuit la internet wireless, aer conditionat, TV, minibar. Poate avea vedere la curtea interioara sau vedere stradala.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.