Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Steris Elegant Beach


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Steris Elegant Beach este situat la 20 m de mare, foarte aproape de centrul orasului si la doar 500 m de portul venetian Rethymno. Acest hotel este o afacere de familie care a inceput in anul 1978. A fost complet renovat in anul 1999 si reconstruit in anul 2010. Ideal pentru familii si pentru cei care cauta o vacanta linistita intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

Facilitati
Hotelul Steris Elegant Beach ofera oaspetilor sai receptie 24h, restaurant, snack bar, snack bar la piscinca si la plaja, piscina, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, WiFi, parcare, librarie, inchiriere masina/bicicleta, patut, concierge, schimb valutar, prosoape pentru piscina/plaja (cu taxa), sporturi acvatice la plaja (contra cost), sezlonguri si umbrele la plaja (contra cost), activitati de exterior (in apropierea hotelului).

Camere
Hotelul Steris Elegant Beach dispune de camere dotate cu: baie, chicineta cu aparat de cafea Nespresso, fierbator, frigider, aer conditionat, seif, telefon, WiFi, televizor, uscator de par, fier de calcat (la cerere). Tipuri de camere:
- Standard Studio: 25-27 mp, max. 3 persoane, cu 2 paturi single/un pat dublu (la cerere), fotoliu extensibil (la cerere);
- Executive Studio with Side Sea View: 25 mp, max. 2 persoane, cu pat dublu si vedere laterala la mare;
- Executive Studio with Front Sea View: 27 mp, max. 2 persoane, cu 2 paturi single/un pat dublu (la cerere) si vedere la mare;
- Studio Apartment with Side Sea View: 32 mp, max. 3 persoane, cu 2 paturi single/un pat dublu (la cerere) si o canapea, cu vedere laterala la mare, dispune de papuci si halate de baie, espressor;
- Apartment Side Sea View: 33-35 mp, max. 4 persoane, cu dormitor si living si vedere laterala la mare;
- Executive Apartment with Sea View: 35 mp, max. 4 persoane, cu dormitor si living si vedere la mare;
- Junior Suite with Sea View: 45 mp, max. 4 persoane, cu dormitor si living si vedere la mare.

Servicii masa
Mic dejun
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.