Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Angsana Corfu Resort & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Angsana Corfu Resort & Spa se afla in Benitses, la mai putin de 1km de plaja Kaiser Bridge si la 1.4km de plaja Aeolos, la 11 km de aeroport si la 14 km de port.
Angsana Corfu Resort & Spa, prima proprietate Banyan Tree din Europa, întruchipează o filozofie unică prin combinarea ospitalității grecești autentice cu influențe asiatice în camerele sale elegante, apartamentele și vilele de lux mediteraneene cu piscine private.

Facilitati
Complexul Angsana Corfu Resort & Spa ofera o gama completa de servicii si facilitati premium, piscina Infinity de 1000 mp distinsa cu premiul Prix Villegiature 2022 pentru cea mai buna piscina din lume, piscina interioara incalzita ce are o suprafata de 25mp, bar la piscina, 4 restaurante, bar pe plaja, plaja privata, sala de fitness, sala de evenimente, magazin tip boutique, terasa, personal de divertisment, receptie non-stop, parcare, serviciu de mic dejun devreme, centru de sporturi acvatice, serviciu express de Check Out, Spa (fitness, masaj, yoga, baie de aburi, sauna), WiFi gratuit, transferuri de la aeroport la cerere si la un cost suplimentar, 24/7 medic de garda, piscina si club pentru copii, serviciu de spalatorie, vile cu piscina privata, zona de lounge.

Camere
Complexul dispune de 159 de camere si apartamente si 37 de vile cu piscina privata cu vedere la mare. Unitatile de cazare sunt spatioase si elegante, asigura confort si relaxare, dispun de servicii si facilitati de lux. Toate unitatile de cazare sunt dotate cu aer conditionat controlat individual, Wi-Fi de mare viteza disponibil gratuit, baie privata din marmura cu dus, TV cu ecran plat, terasa/balcon mobilat, halate de baie si papuci, seif, facilitati cafea/ceai.

Angsana Corfu Resort & Spa dispune de urmatoarele tipuri de camere:
56 Unitati | Achilleion Hill View Grand Room | 38 King si 18 Twin | 31-34 mp
38 Unitati | Ionian Sea View Grand Room | King | 29-36 mp
19 Unitati | Ionian Sea View Junior Suite | 55-64 mp
42 Unitati | Ionian Sea View Suite | 56-59 mp
4 Unitati | Ionian Sea View Corner Suite | 54 mp
1 Ionian Sea View Pool Suite | 65 mp
20 Unitati | Ionian Sea View One Bedroom Pool Villa | 97 mp
14 Unitati | Ionian Sea View Two Bedroom Pool Villa | 140 mp (10 cu piscina exterioara incalzita)
1 Ionian Seaview Three Bedroom Pool Villa | 180 mp
1 Ionian Seaview Four Bedroom Pool Villa | 290 mp

Suitei Junior cu vedere la Marea Ionică
Suita dispune de un dormitor dotat cu pat king-size. Mobilierul bogat din lemn transformă inteligent această suită în plan deschis într-un apartament contemporan, cu separatoare din lemn care separă elegant dormitorul de camera de zi.
Baia este dotata cu dus si cadă transformand acest spațiu intim într-un loc pentru relaxare.

Suită cu vedere la Marea Ionică
Ionian Seaview Suite prezintă o panoramă spectaculoasă a vederii la mare. Suita dispune de un dormitor dotat cu un pat king-size. Livingul separat, oferă tot confortul necesar. Baia spațioasă are o zonă de spa și o cadă, oferindu-vă un spațiu pentru a vă relaxa în cea mai mare intimitate.

Suita Corner cu vedere la Marea Ionică
Ionian Seaview Corner Suite prezintă o panoramă spectaculoasă a vederii la mare. Suita dispune de un dormitor dotat cu un pat king-size. Livingul separat, oferă tot confortul necesar. Baia spațioasă are o zonă de spa și o cadă, oferindu-vă un spațiu pentru a vă relaxa în cea mai mare intimitate.

Suită cu 1 dormitor și piscină cu vedere la Marea Ionică
Suita este situată la parterul unui complex de vile independent din cadrul proprietății. Este formata dintr-un dormitor matrimonial șic, cu o baie privată, un living separat cu zonă de lounge și o chicinetă complet utilată, cu masă. Înconjurată de grădini mediteraneene, terasa din grădină este spațiul perfect pentru a vă relaxa și a savura momentele private de vară la piscină.

Vilă cu 1 dormitor și piscină cu vedere la Marea Ionică
Oferind vedere la mare, vila cu un dormitor include o piscină privată încântătoare. Vila este disponibilă pe un etaj sau pe două etaje, cuprinzând un dormitor principal decorat elegant, cu o baie privată, living și o chicinetă de familie cu masă.

Vila Ionian cu doua dormitoare si piscina cu vedere la Marea Ionica
Vila este disponibilă fie pe unul, fie pe două niveluri. Interioarele sale elegante includ un dormitor matrimonial exclusivist cu baie privată cu duș și cadă, un al doilea dormitor cu paturi twin și baie privată cu duș, o zonă de lounge confortabilă cu o canapea și o chicinetă cu zonă de luat masa privată.
Amplasata în grădinile moșiei Angsana Corfu, cu o piscină infinity privată, vedere extinsă la Marea Ionică și un pavilion de luat masa în aer liber, vila oferă acces convenabil la restaurantele, activitățile și plaja privată ale hotelului.

Vilă cu 3 dormitoare și piscină cu vedere la Marea Ionică
Vila pe două niveluri cuprinde un dormitor matrimonial cu baie privată cu o cadă, două dormitoare suplimentare cu băi private cu cadă, un lounge confortabil și o bucătărie complet utilată, cu zonă de luat masa.
Amplasată în grădinile moșiei Angsana Corfu,cu o piscină infinity privată, vedere extinsă la Marea Ionică și un pavilion de luat masa în aer liber, vila oferă acces la restaurantele, activitățile și plaja privată ale hotelului.

Vilă cu 4 dormitoare și piscină cu vedere la Marea Ionică
Vila Ionian cu patru dormitoare și piscină, cu vedere la mare, este proiectată în stilul unei case tradiționale din Corfu, vila oferă 2 dormitoare king-size și 2 dormitoare twin cu interioare rafinate și o piscină privata infinity cu vedere la mare și la golf.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.