Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Corsa 2* este situat in centrul statiunii Costinesti, pe malul lacului, la doar 250 de metri de plaja si in apropiere de cele mai atractive locuri de recreere si distractie din statiune (discoteci, baruri, restaurante si magazine).
Facilitati
Hotel Corsa 2* pune la dispozitia turistilor facilitati pentru servirea meselor – un restaurant cu terasa exterioara, precum si dotari pentru petrecerea timpului liber – sala de fitness, bar si piscina exterioara. Seara, pe terasa se organizeaza diverse spectacole cu muzica, teatru, karaoke etc.
Pentru organizarea evenimentelor corporate, Hotel Corsa detine o sala de conferinta cu o capacitate de 250 de locuri, dotata cu sistem de climatizare, video-proiector, sunet, televizor, imprimanta, copiator, flip chart, internet wifi, grupuri sanitare. Tot in acest spatiu se organizeaza in timpul verii diferite activitati educative si distractive pentru tineri si copii – lectii de teatru, lectii de dans etc.
Hotel Corsa detine parcare privata, oferita gratuit, in limita disponibilitatilor.
Camere
Hotel Corsa 2* face parte din complexul turistic cu acelasi nume, format din 3 corpuri de cladire cu o capacitate de cazare de 425 de locuri impartite in camere duble, camere triple si apartamente.
Toate spatiile de cazare sunt echipate cu aer conditionat, LCD tv, wi fi, minibar si bai proprii cu cabina de dus.
Camerele duble au pat matrimonial (160x200) sau doua paturi twin (90x200) si detin balcon. Suprafata 18 mp.
Camerele triple sunt dotate cu un pat matrimonial (160x200) si un pat single (90x200). Unele din ele pot avea balcon. Suprafata 21 mp.
Apartamentele sunt situate la etajul 1 si sunt compuse fie dintr-un living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial (acestea au balcon si pot avea usa despartitoare intre camere sau pot fi open space), fie sunt de tip duplex (cu scara interioara), avand la parter un dormitor cu pat matrimonial si o baie, iar la etaj un spatiu deschis dotat cu canapea extensibila/pat matrimonial si un pat single. Apartamentele duplex nu au balcon. Toate apartamentele au aer conditionat si tv in ambele incaperi. Suprafata 45 mp.
Repartizarea camerelor si apartamentelor se face la receptie, in momentul cazarii, in functie de disponibilitate.
Nu exista pat suplimentar.
Servicii masa
Serviciile de masa se servesc in sistem fisa cont, la linia de autoservire a restaurantului.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.