Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pullman Maldives Maamutaa Resort

de la
6706 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Pullman Maldives Maamutaa Resort 5* este un resort exclusivist situat in mijlocul unei paduri tropicale si a unui lac natural. Resortul se afla in sudul insulei Maldive in Atolul Gaafu Alifula, la 55 de minute cu zbor intern si la o plimbare cu barca de 15 minute de Aeroportul Internațional Male.
Faceti check-in in aceasta statiune situata pe malul oceanului si savurati mancaruri delicioase, activitati pe plaja si momente de relaxare pura, toate facand parte din pachetul Pullman.

Facilitati:
Hotelul Pullman Maldives Maamutaa Resort 5* pune la dispozitia turistilor 6 restaurante si baruri, precum restaurantul Melange, deschis pe toata durata zilei, Phat Chameleon, singurul local organic/vegetarian si vegan din regiune, Souq Oven cu deschidere la ocean, ce ofera arome mediteraneene si arabe, barurile - HUB, Saffron Affair si Sol Rising care servesc lichioruri premium si peste 80 de vinuri din intreaga lume.
De asemenea, turistii se pot bucura de diverse sporturi nautice motorizate si nemotorizate, cursuri de scufundari la centrul de scufundari PADI si excursii zilnice, precum snorkeling, croaziera pentru observarea delfinilor si pescuit la apusul soarelui. Alte activitati includ plimbari in natura, tenis, pista de alergare, volei pe plaja sau anchirieri de biciclete pe plaja. Oaspetii se pot relaxa, utilizand facilitatile de relaxare a centrului Pullman Spa by Phytomer, sau prin sesiuni de yoga la rasarit/apus, yoga pe apa sau in aer. Oaspetii mai activi se pot antrena In centrul de fitness si pe traseul de antrenament de pe plaja Raaveriya.
Pentru familii, Hotelul Pullman Maldives Maamutaa Resort 5* pune la dispozitie clubul pentru copii Pullman, care ofera activitati supervizate pentru cei mici si The Skillz, unde adolescentii pot juca tenis de masa, snooker si jocuri video sau pot incerca karaoke si un simulator de golf.
Expertii profesionisti ai complexului sunt intotdeauna la indemana pentru a ajuta cu sedinte de yoga și fitness, fiind nutritionisti, biologi marini, artisti pop-up si bucatari din intreaga lume.

Camere:
Hotelul Pullman Maldives Maamutaa Resort 5* ofera o cazare de neuitat cu vile ce au dormitoare sub apa. Toate vilele au minibar, TV , aparat de cafea Nespresso, incarcatoare USB, o zona de relaxare, dus in interior si in exterior. Pentru familii, complexul pune la dispozitie vile de familie cu paturi supraetajate.
-Beach Villa (200mp, vedere perfecta la plaja, minibar reaprovizionat de doua ori pe zi, TV HD cu ecran de 42 inch, cada tip insula, dus in interior si aer liber, 1 pat king, facilitati pentru cafea si ceai, cuptor cu microunde)
-Ocean Villa (160mp, situat pe apa, vedere panoramica la ocean,minibar reaprovizionat de doua ori pe zi, TV HD cu ecran de 42 inch, cada tip insula, dus in interior si aer liber, 1 pat king, facilitati pentru cafea si ceai, cuptor cu microunde)
-Beach Pool Villa (240mp, cu vedere superba la plaja si la apa turcoaz, minibar reaprovizionat de doua ori pe zi, TV HD cu ecran de 42 inch, cada tip insula, dus in interior si aer liber, 1 pat king, facilitati pentru cafea si ceai, cuptor cu microunde)
-Ocean Pool Villa (165mp, situat pe apa cu piscina privata, minibar reaprovizionat de doua ori pe zi, TV HD cu ecran de 42 inch, cada tip insula, dus in interior si aer liber, 1 pat king, facilitati pentru cafea si ceai, aparat de cafea Illy, cuptor cu microunde)
-Family Beach Villa (270mp, situat in gradina cu vegetatie luxurianta, 2 sezlonguri, camera copiilor cu paturi suprapuse, minibar reaprovizionat de doua ori pe zi, TV HD cu ecran de 42 inch, cada tip insula, dus in interior si aer liber, 1 pat king, facilitati pentru cafea si ceai, cuptor cu microunde)
-Aqua Villa (200mp, concept unic cu 1 dormitor pe apa si un dormitor sub apa, living, piscina, minibar reaprovizionat de doua ori pe zi, TV HD cu ecran de 42 inch, cada tip insula, dus in interior si aer liber, 2 paturi king, facilitati pentru cafea si ceai, cuptor cu microunde)

Servicii masa:
All Inclusive
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.