Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

JOALI, Maldives se afla pe insula Muravandhoo, transferul se face cu hidroavionul de la aeroportul International Male in 40 de minute sau cu un zbor intern de 35 de minute urmat de o calatorie cu barca rapida de 15 minute.

Facilitati
JOALI, Maldives este primul si singurul resort din Maldive care gazduieste si colectii de arta, daca esti colectionar de arta, unele lucrari sunt disponibile pentru vanzare, de asemenea in acest resort exista si un studio artistic ce gazduieste si evenimente sau workshop-uri. Resortul pune la dispozitia oaspetilor sai 5 restaurate, un bar, o gelaterie si un lounge dedicat traucurilor si whiskey-ului. Resortul faciliteaza practicarea de snorkening, sporturi de apa, scufundari dar si calatorii cu yachtul sau velierul. Muramas Kids Club este miniclubul resortului dedicat copiilor cu varsta cuprinsta intre 4 si 12 ani si imbina distractia cu activitatile educative cum ar fi oceanorafia, educatia despre modiu, astronomie, sanatate si sport, arte plastice sau lectii de yoga si de gatit.

Camere
Toate camerele JOALI, Maldives sunt sub forma de vile, echipate cu televizor cu ecran plat, canale TV prin satelit, minibar, aer conditionat, seif, wi-fi de mare viteza si o piscina privata.

Beach Villa 108 mp
Amplasata pe plaja, cu o capacitate de maxim 3 adulti, dispune de un dormitor cu pat dublu matrimonial, o zona de relaxare cu canapea si fotolii, o terasa mobilata cu canapea si sezlonguri si o baie privata cu cada si dus exterior.

Luxury Beach Villa 117 mp
Amplasata pe plaja, cu o capacitate de maxim 4 adulti, dispune de un dormitor cu pat dublu matrimonial, camera de zi cu canapea extensibila, o terasa mobilata cu canapea si sezlonguri si o baie privata cu cada si dus exterior.

Water Villa 100 mp
Este construita pe piloni de lemn deasupra apei si are o capacitate de maxim 3 persoane, compusa dintr-o camera cu pat dublu matrimonial, o zona de relaxare, o terasa de lemn spatioasa, mobilata cu sezlonguri si mobila de gradina. Baia este privata si este echipata cu cada si dus exterior.

Luxury Water Villa 108 mp
Este construita pe piloni de lemn deasupra apei si are o capacitate de maxim 3 persoane, compusa dintr-o camera cu pat dublu matrimonial, o camera de zi cu canapea si fotolii, o terasa de lemn spatioasa, mobilata cu sezlonguri si mobila de gradina. Baia este privata si este echipata cu cada si dus exterior. Piscina este de tip infinity.

Family Villa 142 mp
Situata pe plaja are o capacitate de pana 4 oaspeti si este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu matrimonial si o anexa cu doua paturi twin, ambele camere avand bai private, o camera de zi, doua piscine, una in spatele vilei si una in fata vilei, o terasa mobilata cu mobila de gradina si sezlonguri.

Two Bedroom Beach Villa 157 mp
Amplasata pe plaja are o capacitate de pana la 5 oaspeti si este compusa dintr-un dormitor cu pat dublu matrimonial si un dormitor cu doua paturi twin, fiecare dormitor dispune de baie privata. O camera de zi este de asemenea disponibila iar terasa spatioasa este mobilata cu mobila de gradina si sezlonguri. Vila se afla la doar cativa metri de plaja.

Three Bedroom Ocean Residence 400 mp
Construita pe piloni de lemn deasupra apei are o capacitate de pana la 6 persoane are 3 dormitoare cu bai private o camera spa cu pat pentru masaj, sauna umeda si uscata, o camera de zi si un spatiu interior pentru relaxare si doua piscine cu terase spatioase mobilate cu sezlonguri.

Four Bedroom Beach Residence 500mp
Amplasata pe plaja si dispusa pe doua etaje, are o capacitate de pana la 8 oaspeti, compusa din cate doua dormitoare pe etaj, toate dormitoarele au cate o baie privata, la parter se afla si o camera spa cu sauna si masa pentru masaj. O terasa spatioasa mobilata cu masa si scaune si mobila pentru gradina este de asemenea disponibila. Vila se afla la doar cativa pasi de linia apei.

Servicii de masa
All inclusive

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.