Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Soneva Jani se afla pe insula Medhufaru, intr-o laguna de 5,6 km din atolul Noonu. Proprietatea este la 40 de minute de mers cu avionul de la Aeroportul International Male si la 1 ora de mers cu barca cu motor de la Soneva Fushi, complexul partener al proprietatii.

Facilitati hotel
Soneva Jani pune la dispozitia oaspetilor sai numeroase facilitati disponibile la The Gathering, o cladire cu 3 etaje care gazduieste principalele restaurante, precum si un observator, un centru spa, un magazin de cadouri si centru de scufundări si sporturi nautice. De asemenea, exista cinematograf deasupra apei, teren de tenis, gradini labirint, eco-centru si sala pentru copii pe insula principala.
Soneva Jani ofera o serie de optiuni de luat masa si bucatarii, precum si o camera cu branzeturi, o camera cu ciocolata si o camera cu inghetata, disponibile gratuit pentru toti oaspetii.

Facilitati camere
Soneva Jani ofera vile pe insula si deasupra apei. Fiecare vilă situata deasupra apei se deschide spre propria sa intindere de laguna si ofera piscina privata si acoperis retractabil in dormitorul principal, pentru a admira stelele. Unele vile au tobogane de la ultimul etaj direct in laguna.
Toate vilele au interior cu design frumos, realizat cu materiale naturale. Ofera si un dormitor matrimonial spatios, cu zona de dormit alaturata pentru copii. Toate vilele au baie in aer liber cu cada, dus si acces la laguna. De asemenea, ofera minibar cu aparat espresso si crama privata cu o selectie de vinuri. Este disponibila o terasa in aer liber si o zona de relaxare cu sezlonguri. Ofera acces direct la laguna.


Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.