Hotel Stefania

Litoral - Costinesti

Descriere Hotel

Hotel Stefania 3* este situat in centrul statiunii Costinesti, la 200 metri de plaja.

Facilitati

Hotel Stefania 3* Costinesti dispune de urmatoarele facilitati: restaurant cu terasa acoperita, sala de conferinte (videoproiector, ecran de proiectie, flip-chart, markere, scaune dotate cu masute de scris, aer conditionat, Wi-Fi), trezirea clientilor la solicitare, primirea si trimiterea mesajelor si a corespondentei pentru clienti, informatii privind orarul mijloacelor de transport, informatii turistice si culturale, informatii meteo, oferirea de materiale de promovare si informare turistica, obtinerea legaturilor telefonice, Wi-Fi in zona receptiei, fier de calcat si masa de calcat, pastrarea bagajelor, pastrarea obiectelor uitate ale turistilor, servicii cu plata: servicii telefonice locale, interurbane, internationale, serviciu fax, fotocopiere documente format A4, inchiriere de pat suplimentar, organizare de banchete, receptii, nunti, petreceri private, parcare privata (in limita locurilor disponibile).

Camere

Hotel Stefania 3* Costinesti beneficiaza de 190 locuri cazare distribuite in: Hotel 3*-40 camere duble cu dotari de 4*, Hostel 3*-10 camere duble cu dotari de 3*, Hostel 3*-41 camere duble si 3 apartamente cu dotari de 3* (Hotel pentru tineret). Camerele hotelului de 3* dispun de dotari superioare: au o suprafata de 24 mp, sunt complet mochetate, mobilate modern, dispun de aer conditionat, televizor, frigider, telefon, internet, vedere spre est (etajele superioare au vedere la mare), balcon, baie utilata la standarde moderne, uscator de par. Camerele hostelului de 3* au o dimensiune de 18 mp, sunt complet mochetate, sunt dotate cu televizor, telefon si frigider, au balcon si baie proprie complet utilata. O parte din camerele hostelului au disponibil aer conditionat.
FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
- Primul copil cu varsta intre 0-9 ani, beneficiaza de gratuitate la masa si cazare in functie de planul tarifar ales de cei doi adulti platitori (nu se ofera pat suplimentar);
- Pentru al doilea copil cu varsta intre 0-9 ani, se va achita 50% din valoarea serviciilor de masa conform pachetului ales de adult. Nu se percep taxe suplimentare pentru cazare daca acestia nu solicita pat suplimentar;
- Copiii intre 9-14 ani vor achita 50% din valoarea serviciilor de masa alese de catre adulti. Nu se percep taxe suplimentare pentru cazare daca acestia nu solicita pat suplimentar;
- Copiii peste 14 ani sunt considerati adulti si vor achita serviciile de masa integral. Acestia vor achita patul suplimentar care este obligatoriu.

Masa

Restaurant propriu, mic dejun, pranz si cina sistem bonuri valorice.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

 Te-ar putea interesa si...

Pierre

Preturi la cerereIntim

Preturi la cerereStefania

Preturi la cerereVox Maris Grand Resort

Preturi la cerereProgram

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.