Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 26 hoteluri

Sicilia, Italia

Senior Voyage ofera ca destinatie de vacanta insula Sicilia in cea mai favorabila perioada a anului in care temperaturile sunt ideale pentru a vizita Sicilia un adevarat muzeu in aer liber Sicilia este cea mai mare insula din Marea Mediterana si este . . .

Letoianni, Italia

 wwwhotel-albatrosit

Taormina, Italia Vezi locatia pe harta

Hotelul Andromaco se afla in statiunea Taormina la 1 km de centru si la 60 km de aeroportul Catania Pentru acest hotel este necesar un transfer suplimentar cu o masina mica de la terminalul de autocare din TaorminaFacilitatiHotelul Andromaco a fost . . .

Letoianni, Italia Vezi locatia pe harta

Hotelul Antares 4 este situat la cativa km de centrul orasului Taormina in statiunea Letojianni si la 300 m de plaja pe un deal oferind privelisti minunate asupra Golfului Taormina Hotelul face parte din complexul Antares Olimpo-Le Terrazze cladirile . . .

Giardini Naxos, Italia Vezi locatia pe harta

Arathena Rocks este situat in Giardini Naxos langa malul stancos al marii la aprox 1 km distanta de zona centrala a statiunii Giardini Naxos la 6 km de renumitul oras Taormina si la aprox 60 km de aeroportul CataniaFacilitatiHotelul Arathena Rocks im . . .

Taormina, Italia Vezi locatia pe harta

Hotelul Ariston 4 se afla in centrul orasului Taormina la aproximativ 60 km distanta de aeroportul CataniaAcesta a fost construit in anul 1970 si renovat in anul 2002FacilitatiHotelul Ariston 4 ofera oaspetilor sai restaurant Piano Bar gradina piscin . . .

Giardini Naxos, Italia Vezi locatia pe harta

Hotelul Atahotel Naxos Beach se afla in statiunea Giardini Naxos pe plaja cu pietricele la 60 km de aeroportul Catania si la 6 km de Taormina Hotelul a fost construit in 1973 si redecorat in 2008FacilitatiHotelul Atahotel Naxos Beach detine 5 restau . . .

Marina Drago, Italia Vezi locatia pe harta

Hotelul Baia Taormina se afla in Marina D'Agrola 65 km de aeroportul Catania la 10 km de TaorminaFacilitatiHotelul Baia Taormina a fost deschis in 1999 6 etaje 122 camere restaurant pianobar fitness piscina in aer liber minibus gratuit pentru transfe . . .

Giardini Naxos, Italia Vezi locatia pe harta

Hotel Caesar Palace 4 este situat la 1 km de plaja la care se poate ajunge cu un autobuz de transfer gratuitFacilitatiHotel Caesar Palace 4 ofera oaspetilor sai restaurant bar piscina sala de jocuri garajCamereToate camerele dispun de aer conditionat . . .

Sant Alessio Siculo, Italia Vezi locatia pe harta

Hotelul Elihotel 4 este situat in Sant Alessio Siculo la 9 km de orasul Taormina pe plajaFacilitatiHotelul Elihotel 4 ofera oaspetilor sai restaurant bar receptie 24h room service exchange plaja privataCamereHotelul Elihotel 4 ofera 69 camereToate ca . . .

Giardini Naxos, Italia Vezi locatia pe harta

Hotelul Hellenia Yachting 4 este situat in statiunea Giardini Naxos pe malul marii plaja cu pietricele la 55 km de aeroportul CataniaAcesta a fost construit in anul 1970si renovat in 2004FacilitatiHotelul Hellenia Yachting 4 ofera oaspetilor sai rest . . .

Giardini Naxos, Italia Vezi locatia pe harta

Hotelul Hilton Giardini Naxos este situat in statiunea Giardini Naxos pe malul marii plaja cu pietricele fine la 50 km de aeroportul Catania Hotelul Hilton Giardini Naxos a fost construit in 1975 si renovat in 2007 FacilitatiHotelul Hilton Giardini . . .