Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 15 hoteluri

Sibiu, Romania Vezi locatia pe harta

Hotel Apollo Central 3 este situat aproape de gara din Sibiu si de centrul orasului Hotel Apollo Central 3 este un hotel elegant situat în centrul istoric al oraşului Sibiu la 10 minute de mers pe jos de centrul vechi si de gara centrala din Sibiu

Sibiu, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Best Western Silva 3 este localizat în parcul Sub Arini la 5 minute de centrul istoric al SibiuluiFacilitati Hotelul dispune de restaurant - cu 2 saloane 120 locuri Salonul Cristal si 240 de locuri Salonul Rubin parcare proprie - contra cost . . .

Sibiu, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Class Hermannstadt 3 se afla intr-o zona rezidentiala linistita la 25 km de centrul orasului Sibiu FacilitatiHotelul Class Hermannstadt 3 ofera o receptie cu program non-stop un bar acces gratuit la internet restaurant parcarea privata este g . . .

Ocna Sibiului, Romania Vezi locatia pe harta

Complex Balnear Strand 2 este localizat in Ocna SibiuluiFacilitatiComplexul Balnear Strand 2 pune la dispozitie cu 51 de locuri de cazare in hotel si 60 de locuri in casute Complexul dispune de sala de sedinte parcare pazita in incinta restaurant str . . .

Sibiu, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Continental Forum Sibiu 4 este localizat central in Piata Unirii in imediata apropiere de centrul istoric FacilitatiHotelul Continental Forum Sibiu 4 dispune de parcare proprie bar acces la internet servicii de concierge cafenea room service . . .

Sibiu, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Exclusive este un hotel de 4 situat in Sibiu langa Parcul Reconstructiei si la numai cateva minute de centrul vechi al SibiuluiFacilitatiHotelul dispune de receptie 247 parcare restaurant bar loc de joaca pentru copii sala de conferinta si a . . .

Sibiu, Romania Vezi locatia pe harta

Golden Tulip Ana Tower este un hotel de 4 situat in Sibiu la 800m fata de centrul orasului 200m fata de Parcul Subarini 5km de Muzeul Traditional Astra si 7km fata de aeroportFacilitatiHotelul Golden Tulip Ana Tower 4 detine receptie 247 restaurant b . . .

Sibiu, Romania Vezi locatia pe harta

O combinatie perfecta de comoditati contemporane pentru cei ce trec prin SibiuUn hotel rafinat de 5 stele intr-o combinatie perfecta de comoditati contemporane o locatie frumoasa de o mare bogatie culturala si numeroase facilitati de agrement Ampl . . .

Sibiu, Romania Vezi locatia pe harta

Construita in 1840 si complet renovata in 2008 cladirea in care se afla Levoslav House 4 a fost timp de 40 de ani resedinta compozitorului si dirijorului Jan Levoslav Bella Decorat cu lucrari de arta originale cu subiect muzical interiorul benefici . . .

Sibiu, Romania Vezi locatia pe harta

Ibis Sibiu 3 este amplasat in centrul cultural economic si de business al orasului pe principala artera a Sibiului Calea Dumbravii Zona este destinata turismului de afaceri dar si turismului cultural sau de recreere FacilitatiHotel Ibis Sibiu 3 are 1 . . .

Sibiu, Romania Vezi locatia pe harta

Imparatul Romanilor 4 este cel mai vechi hotel din Romania situat in centrul istoric al Sibiului la 170 de metri de Muzeul National Brukenthal si 500 de metri de Muzeul de Istorie NaturalaFacilitatiImparatul Romanilor 4 receptie 247 piscina interioa . . .

Sibiu, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Libra 4 este situat la doar 1 km de centrul orasului Sibiu si fiind ferit de agitatia cotidiana hotel Libra este alegerea ideala pentru cei ce doresc relaxare si nu numaiFacilitatiHotelul Libra 4 dispune de receptie non-stop bar restaurant a . . .

Sibiu, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Parc Sibiu 3 a fost integral renovat si modernizat recent oferind in prezent servicii de inalta clasa de cazare si servire a mesei Facilitati Hotelul Parc Sibiu 3 dispune de restaurant - 100 locuri parcare proprie internet pastrare obiecte de . . .

Sibiel, Romania Vezi locatia pe harta

Pensiunea Lunca Sibielului 4 este situată în satul Sibiel la numai 20 km de SibiuFacilitatiPensiunea Lunca Sibielului 4 dispune de 9 spatii de cazare dintre care 7 camere duble doua apartamente utilate cu pat matrimonial si fotolii-pat pent

Sibiu, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Ramada 4 este situat in centrul istoric al orasului si in imediata apropiere a mediilor de afaceri sibieneFacilitatiHotelul Ramada 4 dispune de cel mai complex MICE Center 2 sali de sedinte si 5 sali de conferinte business centre conexiune in . . .