Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Muntenegru

Aflandu-se in topul destinatiilor europene preferate de catre turisti din intreaga lume, Muntenegru este cunoscuta ca fiind Tara muntilor intunecati si a marilor albastre, relieful variat pe care il are atragand an de an atat turisti iubitori de aventura care abia asteapta sa exploreze muntii, apele, pesterile si canioanele de aici cat si turisti aflati in cautarea linistii si odihnei pe plaja, la soare. Atunci cand optati pentru una din acele oferte Muntenegru pe care le gasiti pe site-ul Oltextur, luati in calcul un sejur destul de lung, astfel incat sa aveti timp suficient sa faceti cunosti...

Citeste mai mult

Muntenegru

Aflandu-se in topul destinatiilor europene preferate de catre turisti din intreaga lume, Muntenegru este cunoscuta ca fiind Tara muntilor intunecati si a marilor albastre, relieful variat pe care il are atragand an de an atat turisti iubitori de aventura care abia asteapta sa exploreze muntii, apele, pesterile si canioanele de aici cat si turisti aflati in cautarea linistii si odihnei pe plaja, la soare. Atunci cand optati pentru una din acele oferte Muntenegru pe care le gasiti pe site-ul Oltextur, luati in calcul un sejur destul de lung, astfel incat sa aveti timp suficient sa faceti cunostinta cu istoria tarii, obiectivele turistice importante, monumentele, fortaretele antice din regiunea Coastei Sudice, lacul Skadar, Riviera Budvei, cel mai vechi oras medieval locuit Ulcinj si evident plajele, descrise de cei care le-au vazut ca fiind de basm.