Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Last minute

Last minute sau rezervarea din timp? Conceptul “last minute” a devenit foarte popular in ultimii 4 ani si pe piata din Romania, in primul rand datorita faptului ca poti pleca in vacanta mult visata cu un pret foarte bun! Din cauza perisabilitatii serviciilor, apar reducerile “last minute” pentru a obtine un grad de ocupare dorit, al hotelului sau al mijlocului de transport folosit in pachet. Cei care aleg sa astepte o promotie “last minute” trebuie sa isi asume riscul de a nu gasi intotdeauna locuri la hotelurile vizate, tocmai pentru ca aceste reduceri apar “pe ultima suta de metri”, cu catev...

Citeste mai mult

Last minute

Last minute sau rezervarea din timp? Conceptul “last minute” a devenit foarte popular in ultimii 4 ani si pe piata din Romania, in primul rand datorita faptului ca poti pleca in vacanta mult visata cu un pret foarte bun! Din cauza perisabilitatii serviciilor, apar reducerile “last minute” pentru a obtine un grad de ocupare dorit, al hotelului sau al mijlocului de transport folosit in pachet. Cei care aleg sa astepte o promotie “last minute” trebuie sa isi asume riscul de a nu gasi intotdeauna locuri la hotelurile vizate, tocmai pentru ca aceste reduceri apar “pe ultima suta de metri”, cu cateva zile inainte de plecare. Ofertele “last minute” apar cel mai des in sezonul de vara, in destinatiile cunoscute de vacanta, unde oferta este foarte mare; puteti gasi oferte last minute in Grecia, oferte last minute in Turcia, oferte last minute in Spania etc. Pentru perioada de iarna, cele mai multe oferte last minute sunt pentru Egipt si pentru Dubai.