Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Early booking Vara 2023

Early booking este un concept care se traduce prin “Rezervare timpurie” si inseamna rezervarea vacantei cu cateva luni inainte, iar beneficiul major consta in reducerile (de cele mai multe ori oferite de hotel), care pot ajunge si pana la 50% din tariful standard. Pentru sejururile estivale, primele praguri de Early booking sunt in luna decembrie. La urmatoarele praguri, procentul de reducere acordat descreste. De regula, ultimul prag de Early booking este la 30 aprilie (o reducere de 10%). Bineinteles, aceste praguri nu sunt fixe, cum nu sunt nici reducerile acordate. Fiecare hotel hotaraste ...

Citeste mai mult

Early booking Vara 2023

Early booking este un concept care se traduce prin “Rezervare timpurie” si inseamna rezervarea vacantei cu cateva luni inainte, iar beneficiul major consta in reducerile (de cele mai multe ori oferite de hotel), care pot ajunge si pana la 50% din tariful standard. Pentru sejururile estivale, primele praguri de Early booking sunt in luna decembrie. La urmatoarele praguri, procentul de reducere acordat descreste. De regula, ultimul prag de Early booking este la 30 aprilie (o reducere de 10%). Bineinteles, aceste praguri nu sunt fixe, cum nu sunt nici reducerile acordate. Fiecare hotel hotaraste independent reducerile Early booking pe care doreste sa le acorde si poate aloca un anumit numar de camere pentru aceasta promotie. De aceea, daca va doriti vacanta la un anumit hotel, este bine sa rezervati din timp, pentru a avea locul asigurat, dar si pentru a beneficia de un tarif foarte bun. Promotiile Early booking aduc si cateva restrictii: plata integrala pana la expirarea termenului de Early booking, anularea reducerii in cazul in care se aduc modificari rezervarii dupa expirarea termenului de reducere sau, in anumite cazuri restrictive, imposibilitatea de a aduce modificari acestor tipuri de rezervari.