Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Piete de Craciun in Europa

Termenul original pentru Piata de Craciun (Christmas market) este "Christkindlmarkt" (in traducere Piata Copilului Christos, dar "Copilul Christos" are mai degraba semnificatia de inger, spirit al Craciunului) si descrie o zona amenajata de piata, organizata in cinstea sarbatorii Craciunlui, pe durata celor 4 saptamani de Advent (din religia romano-catolica). Primele piete de Craciun au fost organizate in Germania, dar acum sunt in foarte multe tari europene. Locatia traditionala este in piata centrala a orasului, unde expozanti din toate colturile tarii isi asteapta oaspe...

Citeste mai mult

Piete de Craciun in Europa

Termenul original pentru Piata de Craciun (Christmas market) este "Christkindlmarkt" (in traducere Piata Copilului Christos, dar "Copilul Christos" are mai degraba semnificatia de inger, spirit al Craciunului) si descrie o zona amenajata de piata, organizata in cinstea sarbatorii Craciunlui, pe durata celor 4 saptamani de Advent (din religia romano-catolica). Primele piete de Craciun au fost organizate in Germania, dar acum sunt in foarte multe tari europene. 
Locatia traditionala este in piata centrala a orasului, unde expozanti din toate colturile tarii isi asteapta oaspetii cu mancare si bautura traditionala (punch, vin fiert, ciocolata calda, ceai cu rom, carnuri traditionale la gratar, castane coapte) si cu decoratiuni de Craciun sau diverse obiecte de mestesug traditional. Atmosfera de basm este completat de coruri profesioniste ce inalta colinde in timpul serilor.

Din diverse motive, căutarea nu a intors niciun rezultat.
Te rugam sa incerci schimbarea parametrilor sau sa ne contactezi prin formularul de mai jos.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.